Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate. „Nu mai rezist cu durerea asta”

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate. „Nu mai rezist cu durerea asta”
12

de Roxana Mirea,

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate și le-a cerut ajutor fanilor ei de pe Instagram. Aceasta a povestit că se simte lipsită de energie atât fizic, cât și psihic. Pe de altă parte, vedete suferă de dureri cumplite de cap. Gina Pistol a mărturisit că durerea o atacă „în valuri” și că îi vine să își plângă de milă.

Gina Pistol: „Sunt fără energie”

Gina Pistol are o relație strânsă cu urmăritorii ei de pe rețelele sociale și îi ține la curent pe internauți cu activitățile sale zilnice. De data aceasta, vedeta a cerut ajutorul comunității sale. Mai întâi, vedeta a povestit că se simte lipsită de energie și că iese din casă doar pentru cumpărărturile necesare și pentru a vedea cum merg lucrările la casa pe care o renovează.

De la o vreme încoace sunt fără energie, nu numai fizic, dar și psihic. De-abia mă trezesc noaptea, de foarte multe ori, de altfel, ca să o hrănesc pe fiică-mea. Abia ies din casă ca să mai cumpăr ce am nevoie sau să mă duc până la casă să văd cum merg lucrările. Ideea este că nu știu ce să fac ca să am o altă stare. Bine, nici vremea de afară nu mă ajută”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

gina-pistolIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate

În continuare, Gina Pistol le-a spus urmăritorilor ei că se confruntă cu dureri cumplite de cap. Cauza durerii, spune vedeta, este faptul că nu doarme într-o poziție potrivită, având în vedere că are probleme cu cervicala. Aceasta a cerut ajutorul comunității sale și i-a întrebat pe internauții dacă ei au folosit vreo pernă care să-i ajute.

Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme. Bine, eu am dureri de cap pentru că nu dorm într-o poziție bună, am probleme cu cervicala și de acolo mi se trage tot. Dacă știți, dacă ați folosit vreo pernă care ajută la asta, recomandați-mi, vă rog din suflet, că nu mai rezist cu durerea asta de cap. Mă doare, așa, în valuri. Am momente când nu mă doare, puține de altfel, dar și când vine câte un val d-ăla de durere, îmi vine să-mi plâng de milă”, a mai spus Gina pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton