Homepage  / Vedete străine

Cu ce problemă se confruntă Christina Aguilera din cauza unui accesoriu purtat pe scenă. „Mi-am distrus picioarele”

Cu ce problemă se confruntă Christina Aguilera din cauza unui accesoriu purtat pe scenă. „Mi-am distrus picioarele”
12

de Roxana Mirea,

Christina Aguilera a vorbit recent despre impactul pe care anii petrecuți pe scenă l-au avut asupra corpului său. Ea a vorbit despre un accesoriu pe care îl considera esențial la vremea respectivă, dar pe care acum îl descrie ca fiind „un nonsens”. Artista a spus cu ce problemă se confruntă acum.  

Cu ce problemă se confruntă Christina Aguilera

Christina Aguilera a vorbit despre consecințele pe termen lung ale anilor petrecuți pe scenă într-un accesoriu, despre care spune acum că este un „nonsens”. Într-un nou interviu cu cântăreața britanică Raye pentru Rolling Stone, artista, în vârstă de 43 de ani, a fost întrebată ce sfat ar avea pentru tânăra artistă, care împlinește 27 de ani pe 24 octombrie. 

„Cred că ești deja înaintea jocului, ca să fiu foarte sinceră cu tine”, a răspuns Aguilera, subliniind imediat faptul că Raye cântă desculță. Artista obișnuiește să cânte deseori desculță în timpul concertelor sale live. Acest gest a devenit o parte distinctivă a prezenței ei scenice, aducând un aer personal și intim spectacolelor sale. 

USA – Clarins New Product Launch Party – Los AngelesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Mi-am distrus deja picioarele cu toate prostiile astea cu tocuri înalte”, a continuat ea, explicând că anii în care a purtat pantofi cu toc pe scenă i-au afectat cartilajul genunchiului. 

Îmi place asta la tine, totuși”, a adăugat ea. „Nu am avut niciodată curajul să o fac. Astea sunt cele mai bune când simți podeaua de dedesubt.”  

La începutul acestui an, cântăreața a fost nevoită să își amâne concertele din Las Vegas din cauza stării de sănătate, confruntându-se cu o gripă nespecificată care a ținut-o departe de scenă pentru mai multe spectacole. 

Christina Aguilera a slăbit îngrijorător

Recent, Christina Aguilera a ripostat împotriva celor care au criticat recenta sa pierdere în greutate, scriind pentru Glamour: „Am ajuns la o maturitate în care pur și simplu nu dau doi bani pe părerea voastră”. 

Ea a continuat: „Trebuie să fie responsabilitatea voastră să vă ocupați spațiul. Părerile altor oameni despre mine nu sunt treaba mea.” 

Prezentă la un eveniment monden din SUA, Christina Aguilera a atras atenția tuturor, însă apariția sa a stârnit și îngrijorări printre fani. Artista pare să fi pierdut semnificativ în greutate, având o înfățișare mai fragilă ca niciodată. Mulți dintre admiratorii săi se tem că vedeta ar fi început să folosească Ozempic, un medicament popular în rândul celebrităților de la Hollywood pentru pierderea în greutate.

Christina Aguilera Pride Performance In Las Vegas – 01 June 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 12

Ozempic este un tratament injectabil destinat în mod special pentru diabetul de tip 2. Ingredientul său activ, semaglutida, ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge prin stimularea secreției de insulină atunci când glicemia este crescută. Acest medicament, dezvoltat de compania Novo Nordisk, face parte din clasa agoniștilor GLP-1 (peptidă asemănătoare glucagonului).

În afară de efectele sale asupra controlului glicemiei, s-a observat că Ozempic reduce și apetitul, contribuind astfel la scăderea în greutate. Aceasta a făcut ca medicamentul să fie popular printre persoanele care doresc să slăbească, inclusiv unele vedete de la Hollywood, deși folosirea acestuia în acest scop poate avea afecte adverse nedorite.

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton