; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cu ce problemă de sănătate a rămas Celia după ce a scăpat de coronavirus Nu ştiu exact care e cauza

Cu ce problemă de sănătate a rămas Celia după ce a scăpat de coronavirus: „Nu ştiu exact care e cauza”

16 July 2021

Au trecut trei luni de când Celia a ajuns la spital după ce s-a infectat cu Covid-19. Artista se interna după ce fusese diagnosticată cu coronavirus. În cele din urmă, Celia a reuşit să câştige lupta cu boala, dar resimte şi acum urmările acesteia, scrie okmagazine.ro.

„Pierd foarte mult păr. Şi acum îmi cade foarte mult. Nu ştiu exact care e cauza, sunt nişte urmări de la Covid, cred.

Mă simt şi puţin obosită de atunci, cred că toţi care au trecut prin boală se resimt. Mama mea a rămas cu afecţiune la plămâni, eu sunt mai bine, pentru că am avut o formă mai uşoară a bolii. Dar trebuie să mergem să mai facem nişte analize, eu şi cu soţul meu', a povestit artista pentru Cancan.

 Vezi galeria foto >

Celia nu este singura care a sesizat această problemă medicală după ce s-a infectat cu Covid-19. Artista a mai întâlnit această problemă şi la alte persoane.

„Problema cu părul cred că o să treacăîn timp. Am făcut tratament, fac şi acum. Analizele mi-au ieşit OK, deci nu am carenţe mari în organism. Nu ştiu de unde vine asta! 

Multe persoane care au trecut prin Covid îmi spun: uite cu cât păr am mai rămas! Am observat asta undeva la trei luni de când am făcut Covid. Eu sper să se oprească odată'.

 

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare