; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cu ce post TV a semnat Iulia Albu după plecarea de la Pro TV (4)

Cu ce post TV a semnat Iulia Albu după plecarea de la Pro TV. Anunțul făcut de vedetă

13 July 2021

Iulia Albu pornește o nouă aventură profesională! Vedeta a decis să plece de la Pro TV și recent a semnat cu un nou post TV concurent. 

În cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Iulia Albu anunța că nu va mai colabora cu Pro TV, lucru care s-a și întâmplat începând din luna iunie. Iată că la o lună de atunci, vedeta a confirmat că a semnat un nou contract de colaborare la un post concurent: Antena 1. Vedeta a fost invitată în cadrul Observator de prânz, unde a vorbit despre ea și noul contract semnat:

„Sunt o persoană destul de normală, nu am o viață atât de ieșită din comun, probabil diferă câteva lucruri. În general, toți ne trezim dimineața și încercăm să facem lucruri bune și să îi ajutăm mai mult pe cei din jurul nostru. Că în viața mea se mai întâmplă să am cinci ținute în aceeași zi, da, este ceva ce nu i se întâmplă oricui. Dar în afară de asta nu e nimic ceva exotic… și animalele.
Merg cu rolele, cu bicicleta, merg la echitație, alerg în pădure. Am slăbit puțin, nu pentru că țin dietă, ci doar pentru că am renunțat la zahăr. Vara asta cu siguranță voi merge la Peștișani, mie îmi place să vizitez România, îmi place să stau în țara mea. Îmi place și să plec, dar e important ca fiica mea să înțeleagă că e bine să își iubească țara', a spus Iulia Albu, conform observatornews.ro.

 Vezi galeria foto >

Iulia Albu a mai precizat că a semnat deja un contract cu cei de la Antena 1, însă nu știm încă începând de când și unde mai exact va avea o rubrică specială. De asemenea vedeta a mai făcut o serie de mărturisiri despre cariera sa și criticile primite de-a lungtul anilor:

„Eu gândesc lucrurile foarte simplu și de multe ori sunt acuzată că nu sunt modestă, dar mie îmi place să cred că sunt o persoană realistă. Persoana care te critică trebuie să aibă, cel puțin, căderea de a-și exprima o opinie, căci astfel cu toții ne putem exprima opinia despre lucrurile pe care nu le cunoaștem. A fost foarte simplu pentru mine să fac asta (nr. critic de modă), să nu uităm că e bine să fii cel mai tare din parcare, dar atunci parcarea era goală. Dar da, am studiile necesare și este important ca în orice domeniu să ai studiile necesare, dar nu este suficient să ai doar studiul necesar. Trebuie să înveți continuu, să muncești foarte mult, să citești foarte mult, să-ți dorești foarte mult să ajungi într-un punct, să fii critic tu cu tine.', a mai povestit Iulia Albu în cadrul Obsevator.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare