; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cu ce mai şochează Lady GaGa?

10 May 2011

Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani nu are cum să intre într-un con de umbră prea curând. După ce a şocat cu Alejandro', dar şi cu alte clipuri ieşite din tipar, ea revine pe piaţa muzicală cu Judas'.

Piesa conţine versuri precum Iisus este virtutea mea şi Iuda este demonul de care mă agăţ' şi cum era de aşteptat acestea au atras criticile. În special pe cele ale reprezentanţilor Bisericii Catolice, care consideră melodia blasfemitoare. Cel mai aprig critic al ei a fost preşedintele Ligii Catolice Pentru Drepturi Religioase şi Civile.

Dar Lady GaGa nu pare foarte îngrijorată de acest lucru. Videoclipul este o metaforă. Nu conţine un mesaj biblic, ci unul social şi cultural, nu este o lecţie de religie. Judas' este cel mai cel mai incitant moment al carierei mele artistice, este cel mai bun de până acum', a declarat artista, citată de dailymail.com.

Videoclipul Judas' durează şapte minute, iar GaGa o interpretează pe Maria Magdalena care merge pe motocicletă cu Iisus îmbrăcat în rocker şi care se îndrăgosteşte de Iuda.

Rolul lui Iuda din videoclip este interpretat de starul serialului american The Walking Dead', Norman Reedus. Clipul a fost produs de Laurieann Gibson şi a costat 10 milioane de dolari. Single-ul Judas' este inclus pe albumul Born This Way', care va avea lansarea oficială pe 23 mai anul acesta.

Urmăriţi aici un nou videoclip controversat marca Lady Gaga, Judas':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare