; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

93322588_2985769448204723_708488905975922688_o

Cu ce își umplu timpul în carantină Barış Arduç și iubita lui, Gupse Özay

27 April 2020

Protagonistul serialului „Între tine și rău' („Kuzgun'), difuzat în prezent de Pro 2, profită de carantina impusă de coronavirus pentru a scrie un scenariul unui film în colaborare cu actrița Gupse Özay, nimeni alta decât iubita lui, alături de care își petrece zilele de izolare. Conform magazinmax.com, cei doi scriu scenariul unei comedii, iar filmările ar urma să înceapă imediat ce ar lua sfârșit carantina impusă de pandemie. Ceea ce nu se știe încă este dacă cei doi vor fi protagoniștii acestei pelicule. 

Deși este considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci ai Turciei Barış are o relație frumoasă de 5 ani cu actrița Gupse Özay. Cei doi locuiesc împreună în Istanbul și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale comediei romantice „Deliha', în 2014. Gupse nu este doar actriță, ci și scenaristă și regizoare. Cel mai recent film al ei, comedia „Eltilerin savaşı', a fost lansată în Turcia la începutul anului, iar Barış a însoțit-o la premiera de gală.

La izbucnirea pandemiei în Turcia, Barış tocmai se alăturase distribuției serialului „Legea familiei'/ „Çukur', ajuns la sezonul al treilea. În această producție, Barış îl joacă pe Arık Böke Erdenet, fratele mai mic al lui Çagatay Erdenet, marele dușman al celor din clanul Koçovalı.

Serialul „Între tine și rău', început la Pro 2 pe 14 martie, spune povestea lui Kuzgun (Barış Arduç), un bărbat a cărui copilărie a fost nefericită. Când avea 8 ani, tatăl său, un polițist respectat, a fost trădat de colegi și aruncat într-un scandal cu droguri, pentru care a făcut închisoare. 20 de ani mai tarziu, Kuzgun vrea să se răzbune pe cei care i-au făcut rău familiei sale și din cauza cărora a ajuns în lumea narcotraficanților. Kuzgun are un plan al răzbunării bine pus la punct, prima luată în vizor de el fiind avocata Dila (Burcu Biricik), fiica lui Rifat (Levent Ülgen), cel mai mare rival al tatălui său. Pentru a-i afla secretele, Kuzgun devine garda ei de corp, însă cu timpul cei doi ajung să se simtă atrași unul de celălalt. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare