Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce colegi se ceartă Smiley la Vocea României. Ce a spus despre Theo Rose

Cu ce colegi se ceartă Smiley la Vocea României. Ce a spus despre Theo Rose
7

de Roxana Mirea,

Recent, Pro TV a dezvăluit care sunt antrenorii de la Vocea României 2022. Veteranul juriului este Smiley, iar acum are și același look cu care a debutat acum 11 ani, în primul sezon difuzat al emisiunii. Smiley a făcut declarații despre Vocea României și a dezvăluit cu ce colegi mai are discuții aprinse.

Smiley, veteranul de la Vocea României

Smiley a revenit în postura de antrenor la Vocea României 2022. Acesta este veteranul show-ului de la Pro TV, având în vedere că, de-a lungul timpului, componența juriului a suferit mai multe schimbări. În plus, artistul a revenit și la look-ul cu care a debutat în primul sezon al emisiunii Vocea României, acum 11 ani. Recent, Smiley a renunțat la părul lung.

Habar nu am de ce mă păstrează oamenii ăștia în combinația asta. Rămân aici până îmi găsesc eu altceva de lucru sau mă dau oamenii ăștia afară. Ce să zic?”, a povestit amuzat Smiley despre Vocea României pentru EGO.ro.

Cu-cine-se-cearta-Smiley-la-Vocea-Romaniei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cu cine se ceartă Smiley la Vocea României

Smiley a dezvăluit că mai are discuții aprinse cu Tudor Chirilă la Vocea României, dar și cu Irina Rimes.

„Cu Tudor mai ai discuții aprinse, dar și cu Irina. Da da, e zvăpăiată Irina. Nu știu cu Denis, o să văd că nu-l cunosc ca om, nu știu cum e, dar cred că este bătăios și el, nu cred că se va lăsa așa cu una cu două. Dar și „certurile” astea sunt prietenești. Eu îi respect pe fiecare dintre ei, îi admir și mi se pare că e un grup de antrenori foarte valoros, cu toții avem de dăruit pe scenă niște lucruri, niște posturi, secrete, dacă vrei, niște sfaturi, niște scurtături spre ceea ce își doresc să obțină.

Îl știu și pe Tudor, o știu și pe Irina, suntem oameni darnici cu ceea ce știm și ne dorim ca generațiile care vin să beneficieze de ceea ce am învățat noi, așa, pur și simplu. Trebuie să ducă lucrurile mai departe. Muzica românească trebuie să devină din ce în ce mai valoroasă, trebuie să depășească granițele României și să avem artiști din ce în ce mai mulți. Una dintre dovezile vii este chiar Theo Rose care vine din generația următoare și cred că e o voce valoroasă a generației ei”, a mai povestit Smiley.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton