; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cu burta pe carte la Hollywood

23 May 2005

O romanca la Hollywood. Monica Barladeanu. “TV mania” va aduce un fragment din povestea vietii americane a iubitei lui Bobby Paunescu. Monica Barladeanu traieste de un an o poveste cu inceput neasteptat. Cursuri de actorie la Hollywood, roluri in productii americane si o aparitie intr-un film romanesc prezentat la Cannes. Cum spuneam si cum mi-au spus-o convinsi managerul si agentul ei, pentru actrita Monica acesta este doar inceputul.
Actrita a ajuns la Cannes pe 15 mai, cu doua zile inainte de proiectarea filmul “Moartea domnului Lazarescu”, pelicula regizata de Cristi Puiu. Dupa premiera, actrita care a debutat tocmai pe Coasta de Azur ne-a marturisit: “Atmosfera de la sfarsitul filmului a fost superba. Am primit aplauze frenetice si am vazut in ochii oamenilor admiratie si pretuire pentru Cristi Puiu.”
Dincolo de caldura cu care a fost receptat filmul, Monica a fost impresionata de celebritatile aflate la tot pasul. “Aici e imposibil sa nu te intalnesti la usa liftului cu Mickey Rourke, Natalie Imbruglia, Diane Kruger…”, a adaugat vedeta, care se pregatea miercuri de dineul oficial al sectiunii “Un certain regard”, gazduit de palatul in care se tine festivalul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare