; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CSI a inspirat încă un serial nou, despre crime online

19 February 2014

dansonPopulara producţie poliţistă ar putea avea încă un spin-off, scrie TVguide.com. De data asta, reţeaua americană CBS le-a cerut producătorului Jerry Bruckheimer şi scenaristului Anthony Zuiker să pună la cale un episod-pilot despre divizia Cyber Crime (infracţiuni online) a FBI.

Dacă primeşte undă verde, noul serial ar putea porni de la un episod-pilot care să înlocuiască un episod obişnuit din actualul sezon al CSI, al 14-lea. În prim-plan ar urma să se afle Avery Ryan, un agent special de la sus-menţionata divizie.

Acesta urmăreşte criminali fără faţă, care comit infracţiuni prin intermediul computerului. Tehnologia le permite acestora să le pună la cale prin internet, apoi să le vadă desfăşurându-se în lumea reală.

Pilotul va fi produs şi de Mary Aiken, colaborator obişnuit al CSI, fiind inspirat de experienţele acesteia ca ciberpsiholog. Aceasta este o ramură a psihologiei care se ocupă de toată gama de probleme asociate civilizaţiei digitale şi mai ales de modul în care mediul virtual ne afectează relaţiile cu cei din jur.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare