; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra1

Crush şi Alexandra Ungureanu au lansat single-ul „C’est la vie”

25 November 2015

După ce, anul trecut, au aniversat 10 ani de activitate și au celebrat acest moment prin lansarea piesei Dragostea e tralalala', Crush şi Alexandra Ungureanu au revenit, zilele acestea, în atenţia fanilor cu nou single, Cest la vie'. Acesta beneficiază şi de un videoclip, filmat într-un parc de distracții.

alexandra

Ador această piesă! Povestea ei a început în primăvară, când ne-am întâlnit în studio pentru a lucra la noul nostru material discografic. Ca şi până acum, pentru a da autenticitate piesei, am dorit să redăm în muzica şi versurile noastre exprienţele pe care noi le-am trăit, experienţe în care se pot regăsi cât mai mulţi oameni. Textul a prins viaţă odată cu apariţia primului gând comun, în urma unui brainstorming: „We fall in love like crazy, than forget so easily' (n.r. – Ne îndrăgostim ca nebunii şi uităm, apoi, atât de uşor). Concluzia acestui prim gând comun ne-a condus la sintagma Cest la vie' (n.r – „Asta-i viaţa'). În jurul acestei concluzii, am început, de altfel, să construim totul', a spus Alexandra.

Iar colegul ei de la Crush, Radu, a adăugat: Odată ce asculţi piesa, te pierzi într-un Univers al iubirii, un Univers al celor care au avut, măcar o dată-n viaţă, curajul de a iubi cu toată inima'.

Vedeţi aici videoclipul „C’est la vie':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare