; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Crossing Lines”, un nou serial de dramă, din 2013 la AXN

21 November 2012

AXN a confirmat că va lansa în 2013 noul serial „Crossing Lines' în ţările din zona Europei Centrale în care este prezentă. Serialul din genul crimă-dramă, cu episoade de o oră, este cea mai recentă producţie originală ce va fi comandată de Sony Pictures Television (SPT) Networks pentru reţeaua sa globală de canale de televiziune, inclusiv AXN, în toate cele 81 de ţări în care este prezentă.

Filmată în Franţa şi Cehia, „Crossing Lines' este o producţie ce prezintă şi  rezolvă cazuri de crimă în cadrul aceluiaşi episod şi înfăţişează activitatea Curţii Internaţionale împotriva Criminalităţii (ICC), o instituţie europeană specializată în investigarea crimelor transfrontaliere. O echipă internaţională formată din detectivi de elită se reuneşte pentru a prinde criminalii şi a-i aduce în faţa justiţiei… ia naştere FBI-ul european.

Nume grele în distribuție

Serialul se bucură de o distribuţie de excepţie din America şi Europa, cu Donald Sutherland (The Italian Job, The Hunger Games), Marc Lavoine (The Good Thief), William Fichtner (Black Hawk Down, Prison Break), Tom Wlaschiha (Game of Thrones), Gabriella Pession (Capri, Rossella), Richard Flood (Three Wise Women), Genevieve OReilly (The Matrix: Reloaded) şi Moon Dailly (Commissaire Magellan, OSS 117: Lost in Rio).

În momentul anunţului, directorul general SPT Networks Central Europe, John Rossiter, a declarat: „Producţia dramelor moderne originale se află în centrul strategiei noastre şi lansarea Crossing Lines va fi un eveniment de televiziune important pentru AXN în 2013.'

Creat şi regizat de Edward Allen Bernero (Criminal Minds, Third Watch) şi de Rola Bauer (Treasure Guards, The Pillars of the Earth), serialul este produs de Tandem Commmunications şi comandat în parteneriat cu TF1, urmând să fie difuzat şi în Franţa.

„Crossing Lines' este al 3-lea serial dramă comandat de SPT Networks, după Firma , lansat în 2012 şi Hannibal ce va apărea la jumătatea anului 2013.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare