; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cronicuta in stil european

06 February 2006

Serban Huidu si Mihai Gainusa repornesc din martie “Cronica Carcotasilor”, cu un decor nou si o “colectie” de personaje inedite.

Daca auzi urlete furioase atunci cand esti in aproape de Kiss FM, sa stii ca e Serban Huidu, care isi descarca nervii, pentru a sta calm in urmatoarele 20 de minute. La fel ne-a intampinat si pe noi. Cu urlete matinale! Insa aruncate cu generozitate in receptorul unui telefon. Impreuna cu Mihai Gainusa, insa, ne-a vorbit despre trofeul TV Mania obtinut pentru “Cea mai buna emisiune de divertisment”, noul decor al “Cronicii Carcotasilor”, “clientii” din 2005 ai emisiunii si tintele vizate pentru acest an.
“TV mania”: Ce inseamna pentru voi premiul obtinut din partea “TV mania” pentru “Cea mai buna emisiune de divertisment”?
Mihai Gainusa: Nu-i o noutate, asta-i clar!
Serban Huidu: Ba e o noutate, pentru ca anul trecut am luat premiul pentru cel mai bun cuplu. Acum emisiunea si-a reintrat in drepturi. Concurenta face bine tuturor. Cand e o concurenta reala, programele evolueaza spre mai bine. Si lucrul acesta se vede si la Prima si la Antena si la Pro TV, peste tot!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare