; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cronica_echipa

“Cronica zilei” debutează astăzi, la Prima TV

04 January 2016

Cât timp „Cronicuța' este în vacanță, cârcotașii comentează știrile momentului, la Cronica zilei', singura pastilă fără contraindicații, difuzată de luni până vineri, la Prima TV. Duminică, cârcotașii vă oferă de la ora 17.30, o supradoză de umor, în retrospectiva săptămânii.

Cronica_echipa

Începând de luni, 4 ianuarie, cârcotașii vă așteaptă în fiecare zi, de luni până vineri, la Cronica zilei'. Echipa cârcotașă va alege zilnic o știre „de sezon', pe care o va reinterpreta și comenta într-o scenetă de câteva minute. Scenetele vor fi difuzate la Prima TV, pe parcursul grilei de iarnă, de mai multe ori pe zi, de luni până vineri, iar duminică, de la ora 17.30, veți putea vedea toate materialele din săptămâna respectivă.

Hypermarket_1

Astfel, în prima săptămână din an, la Cronica zilei', Cătălin Radu Babaroase îi prezintă pe cei care au ținut să demonstreze, și în acest an, că Sărbătoarea Crăciunului trebuie să se termine la spital, în comă alcoolică. De asemenea, veți afla povestea unor ciobani inventivi, care și-au comandat din China pășuni artificiale, dar și ce a pățit românul care a călcat pragul unui hypermarket, în data de 2 ianuarie.

La_spital

Și tot săptămâna aceasta, vedeți cum și-a petrecut un cuplu de îndrăgostiți ultima zi de vacanță, într-un coloană imensă de mașini, pe Valea Prahovei. Dacă relația lor a supraviețuit stresului creat de marele ambuteiaj al sărbătorilor de iarnă, aflați doar la Cronica zilei' de luni până vineri și duminică, retrospectiva săptămânii, de la ora 17.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare