; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Patrick Duffy

Cronica unei morți dejucate: Cum a înviat Bobby din „Dallas”

30 December 2015

Actorul Patrick Duffy renunțase la rolul lui Bobby Ewing din „Dallas', însă s-a răzgândit după numai un sezon. Rătăcirea lui profesională a fost mascată de producătorii serialului sub pretextul unui vis.

 

Patrick Duffy a decis să nu-și mai reînnoiască contractul în 1985, când serialul „Dallas'  devenise mai popular ca niciodată.

„Am plecat pentru că lucram acolo de șapte ani. Era o muncă de echipă, iar eu credeam că venise momentul să mă lansez într-un proiect solo, să fiu în prim-plan. Am părăsit serialul, dar planurile mele nu s-au materializat – genul de decizie proastă tipică pentru Patrick Duffy', a dezvăluit actorul într-un interviu realizat de „Huffington Post'.

Personajul lui Patrick Duffy a ieșit din peisaj la finalul sezonului al 8-lea.

„Nu intenționam să mă mai întorc vreodată, acesta fiind motivul pentru care, împreună cu Leonard (Katzman, producător și scenarist – n.r.), am decis că moartea eroică a lui Bobby este cea mai bună soluție.'

Patrick Duffy1

Lovit de mașina condusă de Katherine Wentworth (Morgan Brittany), Bobby Ewing s-a stins din viață pe patul de spital, sub privirile îndurerate ale familiei. Dar audiența serialului a intrat în picaj după retragerea actorului, care a fost convins să revină asupra deciziei.

„M-am întors pentru că m-au rugat și am realizat că era cel mai bun loc în care puteam lucra, alături de prietenii mei.'

Fanii serialului aveau să descopere că moartea personajului său a fost doar un vis al Pamelei (Victoria Principal), la fel ca tot sezonul al 9-lea.

„În mod ciudat, soția mea a avut aceeași idee. Când a aflat că mă vor chema înapoi în serial, mi-a spus că pot face asta doar dacă tot sezonul trecut a fost un vis. Apoi am vorbit cu Leonard, care voia să facă exact același lucru.'

Dallas

Patrick Duffy n-a mai părăsit distribuția până la finalul serialului. El a făcut din nou echipă cu Larry Hagman și Linda Gray în 2012, la filmările pentru noua versiune „Dallas' (seria a fost anulată după numai trei sezoane).

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare