Homepage  / Vedete străine

Cronica unei despărțiri anunțate. Irina Baeva și Gabriel Soto au pus punct relației lor

Cronica unei despărțiri anunțate. Irina Baeva și Gabriel Soto au pus punct relației lor
5

de Anda Dincă,

După o relație cu suișuri și coborâșuri, începută după filmările primei telenovele la care au lucrat împreună, „Vin iubiri neașteptate” („Vino el amor”, 2016-2017), rusoaica Irina Baeva (31 de ani) și mexicanul Gabriel Soto (49 de ani) nu mai formează un cuplu.

Cei doi au mai avut o tentativă de a se despărți, în 2022, asta după ce în toamna lui 2021 Gabriel a cerut-o de soție pe Irina chiar de ziua ei de naștere, nunta fiind amânată mereu din varii motive (ba din cauza pandemiei, ba din cauza programelor încărcate). Paparazzi au fost mereu pe urmele lor mai ales că povestea lor de iubire a început cu stângul. În momentul în care s-au îndrăgostit Gabriel încă mai era căsătorit cu Géraldine Bazán, mama celor două fetițe ale lui (divorțul pronunțându-se în 2018).

Vestea că au terminat-o a fost făcută publică doar de Gabriel prin intermediul unui scurt comunicat urcat pe rețelele de socializare: „Prin acest mesaj, cu cel mai profund respect și afecțiune, dorim să comunicăm că după câțiva ani de dragoste, sprijin și angajament, am luat decizia de a pune capăt relației noastre. Au fost ani de învățare și experiențe care vor rămâne cu noi doi și pentru care vom fi mereu recunoscători. Motivele vor rămâne în cercul nostru. Decizia a fost luată după mai multe luni de reflecție, cu maturitate și înțelepciune. Vă mulțumim anticipat că ne-ați permis să trecem prin această situație cu discreție și respect.”

irina-baeva-si-gabriel-soto-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Știrea vine după săptămâni de speculații în care cei doi au fost separat la diferite evenimente, dar și pentru că el nu ar fi participat la premiera piesei în care ea joacă în prezent, „Aventurera”. În urma declarației lui Gabriel, Irina a acordat și ea un interviu celor de la revista mexicană „Hola!”, în care mărturisește că îi pare rău că s-au despărțit și că a fost luată prin surprindere de declarațiile lui: „Acea declarație a fost făcută public fără consimțământul meu. Nu eu am luat decizia, așa că și pentru mine motivele rămân o enigmă. Nu voi avea niciodată nimic rău de spus despre el, pentru că, chiar și în momentele dificile, am ales întotdeauna relația, l-am ales întotdeauna și nu am niciun regret”.

Actrița a declarat și că îl iubește în continuare pe Gabriel și că nu exclude varianta unei împăcări, dacă acesta ar vrea.

Chiar dacă Gabriel nu a vrut să zică care au fost motivele despărțirii, tabloidele nu au încetat să facă tot felul de presupuneri: ba că Irina ar fi avut un comportament urât față de fetele lui, ba că l-ar fi înșelat cu un afacerist mexican, Victor Gonzalez Herrera. Irina nu doar că a negat acuzele de infidelitate, dar a mărturisit și că în luna martie a acestui an ea și Gabriel s-au căsătorit în secret: „Ne-am căsătorit pe 27 martie, în săptămâna de dinaintea Paștelui, a fost o ceremonie intimă, doar spirituală, la care au fost prezenți doar apropiații noștri”.

În afară de „Vin iubiri neașteptate”, Gabriel și Irina au mai jucat împreună în telenovelele „Amor dividido” (2022) și „Soltero con hijas” (2019-2020).

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton