Homepage  / Știri

Cârcotaşii revin la Prima TV cu cel de-al 28-lea sezon al “Cronicii”

Cârcotaşii revin la Prima TV cu cel de-al 28-lea sezon al “Cronicii”

de Redactia Tvmania

Diseară, de la 20.30,Mişu Găinuşă, Dezbrăcatu’, Bebeluşele, Mistretzu’, Puştiu’, Hrubaru şi întreaga echipă revin la Prima TV cu cel de-al 28-lea sezon al “Cronicii”.

Veterani pe micul ecran, ei sunt pregătiţi să vă arate că viaţa noastră bate filmul lor, oricare ar fi acela.

“Dr. Haos” Sorin Oprescu este mai tare ca “Dr. House”. Victor Ponta este “Furios şi iute”, MM Stoica e “Rocky VI”, iar Gabriel Tamaş, Gabi Matei, Ştefan Nicolici şi Cristi Tănase dau tot ce au mai bun din ei în „Marea Mahmureală”. Mircea Badea şi Radu Banciu îşi pun limbile la bătaie în…”Sport sângeros”. Dorel e anti-eroul naţional şi principal din filmul de acţiune “Amargheddon”, care încearcă să salveze planeta de “efectul de grătar”. “The Godfather” este întruchiparea investitorului interesat de Oltchim şi CFR Marfă. Nu lipsesc nici iubirile imposibile din “Anatomia lui Ghey”.

Bebeluşa Cristina vine la „Cronică”

Diseară, o veţi revedea şi pe Cristina, Bebeluşă care aşteaptă… o bebeluşă. Însărcinată în 7 luni şi jumătate, viitoarea mămică a venit la “Cronicuţă” să-şi revadă foşti colegi şi să le fie alături la început de sezon.

Irina Margareta Nistor sau Irina Margarina Dristor?

Cârcotaşii au invitat-o la o Cronică de film un pic altfel pe Irina Margareta Nistor. I-au oferit scaunul şi “numele” de cârcotaş şi au rugat-o să comenteze producţiile mai sus menţionate.

„Propunerea acestei colaborări am primit-o cu drag. Sunt la curent cu noutăţile mondene, pentru că mă uit destul de mult la televizor. Mondenul preferat e la răcoare, aşa că… despre ei numai de bine”, a spus Irina Margareta Nistor.

În privinţa poreclei dată de Cârcotaşi, aceasta a ţinut să menţioneze că s-a amuzat destul de tare. „Stau pe lângă cartierul Dristor, deci au nimerit-o, iar pe vremea când mi-au dat această poreclă nu ştiau. Cu Margarina… asta este. Îmi sunt prea dragi ca să mă pot supăra pe ei. Mai toată lumea îmi spune aşa… „Cronica Cârcotaşilor” este singurul lucru bun când se termină vacanţa”, a încheiat doamna Nistor.

La finalul ediţiei, Tudor Chirilă şi “Vama” vor cânta piesa “Perfect fără tine”.

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton