; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DSC_9985 (1)

Cronica Cârcotașilor revine la Prima TV din 20 mai cu emisiuni noi

18 May 2020
Miercuri, 20 mai, de la ora 20.00, Cronica Cârcotașilor revine la Prima TV cu noi emisiuni. Filmările emisiunii au fost sistate în luna martie având în vedere situația în care ne-am aflat toți.  
 
În această perioadă, echipa „Cronica Cârcotașilor' a stat acasă și și-a ocupat timpul cu diverse activități. Au ținut legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare, au realizat în fiecare dimineață emisiunea de radio „Cronica Cârcotașilor', au făcut sport și au stat cu familiile lor. 
Șerban Huidu a reușit să gătească, o ocupație pentru care nu avea timp înainte. El a reușit să facă mai multe rețete de la Gordon Ramsey cum ar fi aripioare de pui cu sos tamarind sau sandviș cu carne de vită.
„M-am specializat în Gordon Ramsey iar colegii spun că e cam de mine. Mi-au ieșit toate rețetele lui, mai puțin una: ouă scoțiene. Am stricat toată bucătăria și copiii mei au râs de mine pentru că m-am și enervat că nu mi-au ieșit ” spune Șerban Huidu.
Celălalt prezentator al emisiunii, Codruț Kegheș, a gătit și el dar a și grădinărit sau și-a facut ordine în casă:
„Înainte nu prea aveam timp de nimic. În perioada asta de izolare am făcut mișcare, am grădinărit, am dormit și am făcut curat în casă. Acum am făcut ceea ce nu am avut timp să fac până acum. Am făcut curat până și în sertare. 70% am aruncat și mi-am dat seama că omul strange foarte multe lucruri nefolositoare. Am aruncat cabluri, chei, cărți de vizită, veselă, borcane, sticle, lucruri ruginite.”
Ioana Petric s-a retras la Cluj unde a stat cu părinții și s-a odihnit în mare parte din aceste două luni.
„În ciuda așteptărilor și a trendului general, nu am dezvoltat noi abilități în această izolare. Am reușit însă să fac ceea ce nu am avut timp, mai exact să mă ocup de mine. Am stat cu ai mei, am citit, am făcut yoga, am alergat, am pictat și am făcut cursuri de dans online. Cam tot ce făceam și înainte doar că prea rar pentru că nu aveam timp. Și l-am ajutat pe tata cu cercetările pentru vaccin, un vaccin de prune, de 60 de grade, made in Cluj.” spune Ioana. 
 
In timpul izolarii Cronica Cârcotașilor  a implinit si 20 de ani si desi echipa si-ar fi dorit sa sarbatoreasca impreuna, nu au reusit sa faca asta. In schimb, au reusit sa pregateasca telespectatorilor editii speciale cu toate derapajele din spatiul media romanesc de-a lungul celor 20 de ani. Acum, dupa terminarea perioadei de izolare, carcotasii revin pe micile ecrane, din 20 mai, la Prima TV, cu o serie noua de emisiuni, in fiecare miercuri, de la ora 20.00. 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare