; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Cronica Cârcotașilor” revine la Prima TV cu sezonul 37

„Cronica Cârcotașilor” revine la Prima TV cu sezonul 37

27 February 2018

„Cronica Cârcotașilor' se întoarce pe micile ecrane. Prima ediție din noul sezon, cel cu numărul 37, este programată să înceapă miercuri, 28 februarie, de la ora 20.30. Şerban Huidu, Ioana Petric și Codruţ Kegheş așteaptă să ajungă din nou în casele fanilor emisiunii.

Cârcotașii pregătesc telespectatorilor o serie de bâlbe care au fost în spațiul media din ultimul timp. Vom mai afla cum stau românii la capitolul cultură generală prin rubrica Vocea Poporului', realizată de Alexa Niculae, Top Rușinică face clasamentul binecunoscut al gafelor din televiziuni și binențeles revine cel mai monden personaj, Dezbrăcatu.

În această primăvară, emisiunea Cronica Cârcotașilor împlineşte 18 ani de la difuzarea primei ediţii, iar echipa promite un sezon fabulos. Codruț Kegheș ne asigură că este pus pe fapte mari, numai să scoată zâmbete telespectatorilor  în timp ce cârcotașul Șerban Huidu nu credea vreodată că o să ajungă la sezonul 37. Cârcotașii au început noul sezon cu un protest pamflet în Piața Victoriei unde au scandat minute în șir C.N.A să vină să vă ia și Emisa! Emisia!  

„Cronica Cârcotaşilor' a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele peste 37 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Cea mai longevivă emisiune de divertisment din România revine cu un nou sezon, din 28 februarie, în fiecare miercuri de la ora 20:30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare