; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Voltaj la cronica carcotasilor

“Cronica Cârcotaşilor” se întoarce la Prima TV

12 March 2014

După o perioadă de antrenamente acerbe, în care şi-au lucrat intens toate grupele de muşchi, Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu, Bebeluşele & Co. revin în arenă, pregătiţi pentru un nou sezon al Cronicii Cârcotaşilor'. Toată echipa este gata să dea piept cu clientela politică, mondenă şi nu numai, în această seară, la Prima TV.

[Not a valid template]

Invitaţii din prima ediţie au fost aleşi pe sprânceană. Dragoş Stan, Tibi Codorean, Bogdan Rădulescu şi Adrian Cucu, cei patru epici de la Prima TV, au venit în platou şi le-au dezvăluit în premieră Cârcotaşilor detalii despre emisiunea Epic Show'.

În plus, băieţii le-au pregătit un moment special din ciclul materialelor Eşti… dacă…', respectiv Eşti Cârcotaş dacă…'. După acest moment, băieţii s-au retras în gradene şi au urmărit emisiunea până la final. Şi au avut ce vedea şi de ce se amuza.

Nu a lipsit din platou nici Oana Paraschiv, care din acest sezon se alătură echipei. Frumoasa blondă va realiza rubrica Cârcotaşa Oana', în care pune vedetele în situaţii inedite. După ce au vizionat împreună primul material, în care protagonist a fost Whats Up, Oana le-a aruncat mănuşa şi lui Mişu şi Dezbrăcatu.

La finalul ediţiei se lasă din nou cu cântat, de această dată pe bune, cu trupa Voltaj'.

[Not a valid template]

Mistretzu, Gabriela Marin şi Ioana Macarie au filmat prima scenetă din acest sezon, numită sugestiv Grapini'.

Acţiunea se petrece pe vremea când Maria Grapini şi Marian Vanghelie erau pionieri şi învătau sau, mai bine zis, trebuia să înveţe să scrie şi să citească. Domnişoara Grapini îşi dorea încă de pe atunci să se facă ministru şi să scrie pe Facebook.

Dorinţa i-a fost îndeplinită, însă rezultatele la olimpiada de Limba Română prevesteau încă de pe atunci ce urma să se întâmple.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare