Homepage  / Știri

“Cronica Cârcotaşilor” se întoarce la Prima TV

“Cronica Cârcotaşilor” se întoarce la Prima TV

de Redactia Tvmania

După o perioadă de antrenamente acerbe, în care şi-au lucrat intens toate grupele de muşchi, Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu’, Bebeluşele & Co. revin în arenă, pregătiţi pentru un nou sezon al “Cronicii Cârcotaşilor”. Toată echipa este gata să dea piept cu clientela politică, mondenă şi nu numai, în această seară, la Prima TV.

Invitaţii din prima ediţie au fost aleşi pe sprânceană. Dragoş Stan, Tibi Codorean, Bogdan Rădulescu şi Adrian Cucu, cei patru epici de la Prima TV, au venit în platou şi le-au dezvăluit în premieră Cârcotaşilor detalii despre emisiunea “Epic Show”.

În plus, băieţii le-au pregătit un moment special din ciclul materialelor “Eşti… dacă…”, respectiv “Eşti Cârcotaş dacă…”. După acest moment, băieţii s-au retras în gradene şi au urmărit emisiunea până la final. Şi au avut ce vedea şi de ce se amuza.

Nu a lipsit din platou nici Oana Paraschiv, care din acest sezon se alătură echipei. Frumoasa blondă va realiza rubrica “Cârcotaşa Oana”, în care pune vedetele în situaţii inedite. După ce au vizionat împreună primul material, în care protagonist a fost What’s Up, Oana le-a aruncat mănuşa şi lui Mişu şi Dezbrăcatu’.

La finalul ediţiei se lasă din nou cu cântat, de această dată pe bune, cu trupa “Voltaj”.

Mistretzu’, Gabriela Marin şi Ioana Macarie au filmat prima scenetă din acest sezon, numită sugestiv “Grapini”.

Acţiunea se petrece pe vremea când Maria Grapini şi Marian Vanghelie erau pionieri şi învătau sau, mai bine zis, trebuia să înveţe să scrie şi să citească. Domnişoara Grapini îşi dorea încă de pe atunci să se facă ministru şi să scrie pe Facebook.

Dorinţa i-a fost îndeplinită, însă rezultatele la olimpiada de Limba Română prevesteau încă de pe atunci ce urma să se întâmple.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton