; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cronica Cârcotaşilor revine cu “Circul de Stat”

31 August 2010

Huidu şi Găinuşă revin din 15 septembrie la aceeaşi oră, miercuri de miercuri.

Din 15 septembrie, una dintre cele mai iubite emisiuni de pe micul ecran revine în forţă în studiourile Prima TV. Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă se întorc după vacanţa de vară înapoi la pupitrul “Cronicii Cârcotaşilor”.

De 10 ani sunt spaima bâlbâiţilor, a oamenilor de televiziune, a vedetelor autohtone şi, în general, a celor care apar la TV. Le bat obrazul a „ruşinică tuturor incompetenţilor şi luptă împotriva inculturii, având ca arme ironia şi satira transformate în pamflet.

Sunt prototipul unui Caragiale modern şi transpun realităţile momentului în scenete televizate. Sunt Huidu şi Găinuşă, care revin cu un nou sezon de cârcoteli, condimentat cu scheciurile amuzante ale simpaticului Puştiu şi prietenosului Mistreţu, dansurile frumoaselor Bebeluşe, mondenităţile celebrului Dezbrăcatu, dar şi cu un drept la replică oferit prin intermediul rocker-ului Hrubaru.

Din 15 septembrie „Cronica Cârcotaşilor' se întoarce cu un nou sezon, gata să vă prezinte Circul de Stat, în fiecare miercuri seară, la Prima TV. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare