; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Cronica Cârcotaşilor”, ediţie specială de Halloween

31 October 2012

În această seară, Cârcotaşii de la Prima TV sărbătoresc Halloween-ul, într-o ediţie specială a Cronicii' – emisiune nominalizată anul acesta la Premiile TVmania.

Platoul emisiunii a fost decorat cu vrăjitoare, dovleci, fantome şi pânze de păianjen. Mihai Găinusă, Dezbrăcatu, Bebeluşele şi membrii trupei Jukebox s-au costumat şi ei în ton cu evenimentul. Unii au fost magi, alţii vampiri sau vrăjitoare.

Adevăratele personaje de groază au fost însă protagoniştii materialelor prezentate în cadrul Cronicii', din care nu au lipsit nici invitaţii surpriză: Bulan Ruj, un ţigan venit direct din Franţa, o domnişoară manechin, sosită din Republica Moldova, Razvan şi Dani, cu tot cu Roxana din dotare, dar şi Gogu din Paşcani.

Doamna Tănţica, cea cu Busuioaca, a fost în avionul de Strasbourg şi vine în emisiune să povestească incidentul dintre EBA şi Daciana.

La Binterviu' nu veţi vedea două vedete, ci patru. Trăsniţii Mârlanu, Chiorete, Gogoaşe şi Pupăză, răspund la întrebări, iar personajele din Top Ruşinică' se fac de singure de râs.

Pentru finalul ediţiei, Bebeluşele Cristina şi Ioana v-au pregătit un dans special, iar trupa Bere Gratis va cânta împreună cu Dezbrăcatu piesa Noapte Albă'.

Aşadar, nu rataţi Cronica Cârcotaşilor', o ediţie specială de Halloween, miercuri, 31 octombrie, de la ora 20:30, la Prima TV.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare