; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Giulia cântă diseară la Cronica Cârcotaşilor

FOTO: Giulia cântă diseară la “Cronica Cârcotaşilor”

14 November 2012

Săptămâna trecută, mai multe posturi TV au fost sancţionate de C.N.A. cu întreruperea emisiei. Cum s-au comportat oamenii în timpul celor 10 minute de pauză? Cârcotaşii (nominalizați și anul acesta la Premiile TVmania) vă arată în această seară.

Tot atunci veţi vedea şi care sunt ofertele promoţionale de mită electorală, adaptate mentalităţii poporului român. De asemenea, veţi afla şi ce a determinat-o pe doamna Tăntzica, cea cu băuturica, să vrea să pozeze dezbrăcată pentru un calendar.

Cornel Patrichi continuă să se răzbune, pe cei de la Dansez'. Domnul Doru Instalatorul, a aflat că fostul jurat a băgat un cipic de balerin la robinetul de apă caldă şi l-a blocat. D-aia biata Luciu era să îngheţe la dansul în ploaie!

Mişu şi Dezbrăcatu cântă cu substrat pentru toate mamele din Uniunea Europeană şi recită cu patos din postura lui Banciu şi Păunescu. Tot ei ne spun cât mai avem până la Apocalipsă şi ne fac cunoştinţă cu Fane Jaf, paparazzo prin aranjament şi photoshopar bătrân. Cică pozează vedete şi prelucrează pozele cu politicieni, ascunzându-le colţii şi ghearele.

La Top Ruşinică' îi vedeţi pe Oana şi Viorel Lis, intraţi în culisele emisiunii Pansez pentru tine' şi aflaţi că fantomele există şi sunt printre noi. Zăvoranca e una dintre ele şi îi bântuie pe Pepe şi Pastramă pe acordurile Imnului Strigoilor, cântat de Holograf. La Binterviu' Viorel Gaiţă şi Ungurul Bulan răspund pe bune, în timp ce Giulia încheie seara cu Un om cu un pian'.

Aşadar, dacă vreţi să vă delectaţi cu personaje şi situaţii comice, dar şi cu bâlbe de zile mari, nu rataţi Cronica Cârcotaşilor', cea mai bună emisiune de satiră, în această seară (14 noiembrie), de la ora 20:30, la Prima TV.

img_1561

Picture 1 of 12

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare