; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Cârcotaşii” aduc schimbări în noul sezon

20 February 2012

Mihai Găinuşă şi Codruţ Dezbrăcatu`' Kegheş se întorc la Cronica cârcotaşilor' pe 29 februarie, într-un decor complet schimbat. Mai mult decât atât, cârcotaşii plănuiesc să revină la emisia live peste câteva luni.

Anul trecut nu mai vroiaţi să veniţi la Premiile TVMania, pentru că nu credeaţi că vă mai votează cititorii după accidentul provocat de Şerban Huidu.

Mihai Găinuşă: Până la urma am venit direct de la filmări. Am şi filmat la Premiile TVMania, dacă nu mă înşel. Într-adevăr, ne aşteptam ca lumea să nu ne voteze, dar se pare că avem nişte telespectatori talibani. Interesant este că sunt şi cititorii voştri, care merg cu noi orice ar fi. Asta am costatat şi le mulţumim foarte mult pentru că sunt alături de noi în continuare. Şi noi suntem alături de ei.

Probabil că mulţi telespectatori l-au comparat pe Codruţ Kegheş cu Şerban Huidu. El a simţit vreo presiune în acest sens?

Eu cred că fiecare are personalitatea lui şi Dezbrăcatu` este un tip foarte talentat. Bine, e inerentă comparaţia, dar nu cred că este necesară. Cred că Dezbrăcatu` e Dezbrăcatu`. Cred că oricine s-ar fi aşezat acolo în condiţiile actuale era urmărit de trac şi simţea o mare greutate pe umeri. Dar s-a descurcat foarte bine. L-am şi ajutat să intre în roluri, pentru că este foarte important să se simtă bine în scaunul ală, să se simtă confortabil pe replici, pe scenariu şi să ne distrăm, în primul rând.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare