; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cronica altui divort anuntat

21 August 2006

Kate Hudson a reusit sa demonstreze (daca mai era nevoie) ca la Hollywood casatoriile nu dureaza o vesnicie. Actrita a aratat lumii “cum se pierde un tip in sase ani”, despartindu-se de sotul ei, Chris Robinson.

In 2004, Kate Hudson acorda un interviu revistei “People”, in care povestea cat de fericiti sunt ea si sotul ei de la nasterea fiului lor, in ianuarie acel an. “Ne spuneam unul altuia cat de mult ne iubim in a patra zi. M-am mutat la el dupa o saptamana”, povestea plina de entuziasm Kate dragostea lor la prima vedere, in 2003.
De atunci, lucrurile au luat o intorsatura diferita. In interviurile recente, viziunea actritei despre relatii a devenit negativa: “Nimeni nu ar trebui sa se casatoreasca daca este convins ca va avea parte de un basm”, a declarat Kate pentru numarul de septembrie al versiunii britanice a revistei “Elle”. Acum, actrita de 27 de ani si sotul ei au pus capat unui mariaj de aproape sase ani, conform declaratiei purtatorului de cuvant al actritei, Brad Cafarelli. “Kate Hudson si Chris Robinson au confirmat ca s-au despartit”, a comunicat Cafarelli agentiei de presa “Associated Press” lunea trecuta. In schimb, Robinson a transmis aceleiasi agentii ca “nu are nimic de spus”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare