; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Crixus din Spartacus

Crixus din „Spartacus” vine la East European Comic Con

23 February 2015

Manu Bennett, cunoscut pentru rolul gladiatorului Crixus din serialul „Spartacus', vine la East European Comic Con pentru a se întâlni cu fanii săi.

Crixus din Spartacus

Actorul de origine neo-zeelandeză are o apetență pentru rolurile negative, fiind cunoscut și pentru rolul lui Azog, liderul orcilor din seria „Hobbitul'. Mai mult,  Manu i-a dat viață și legendarului personaj Slade Willson (Deathstroke) din serialul „Arrow'.

Lista sa de lungmetraje include și Lantana',  The Marine', unde îl are ca partener de ecran pe wrestler-ul John Cena, The Condemned', dar și filmul japonez Tomoko'.

kevin sorbo

Pe de altă parte, Kevin Sorbo nu mai poate lua parte la eveniment din cauza programului său încărcat. Kevin a declarat că și-ar fi dorit foarte mult să își cunoască fanii din România și a promis că va face tot posibilul pentru a veni la ediția din 2016 a East European Comic Con.

În zilele urmatoare vor fi anunțate și alte nume importante din lumea filmelor și serialelor care se vor alătura lui Manu Bennett și lui Kristian Nairn (interpretul lui Hodor din „Game of Thrones').

Creative Monkeyz și Sector 7 sunt primele celebrități din mediul online care vor fi prezente pe scena East European Comic Con.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video și nu numai. Evenimentul se va desfășura la Romexpo în perioada 8-10 mai.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare