; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Spătar vine diseară la “O dată-n viaţă”

25 November 2011

Diseară, Iuliana Tudor le propune telespectatorilor o emisiune în care se întrec Ardealul, Oltenia şi Moldova. Confruntarea are loc de la ora 21.00, pe TVR 1, sub bagheta lui Nicolae Botgros, care, alături de Orchestra Lăutarii din Chişinău transformă Studioul 1 al TVR într-un spaţiu în care folclorul îşi spune cuvântul.

Cele trei vedete pe care Iuliana Tudor le provoacă să facă spectacol sunt Cristina Spătar, Daniela Gyorfi şi Aurel Moldoveanu. Ei vor fi secondaţi de nume importante ale folclorului: Cristian Pomohaci, Niculina Stoican şi Anton Achiţei.

Programul nostru de repetiţii este foarte strict. Totuşi am făcut excepţie de data aceasta pentru că una dintre vedetele invitate – Cristina Spătar este însărcinată în luna a treia. Chiar şi aşa, ne-a spus că vrea să iasă totul perfect, aşa că s-a ambiţionat, iar vineri seara o puteţi vedea jucând cu foc', a spus Iuliana Tudor.

cristina-spatar

Picture 1 of 3

Repertoriul a fost ales, dansurile învăţate, iar spectacolul este pe cale să înceapă. Cristina Spătar se reprofilează, pentru o seară, pe folclor. Ea va cânta „M-am suit în dealul Clujului” si, mai mult decât atât, solista a acceptat să danseze alături de Ansamblul Profesionist „Ciprian Porumbescu” din Suceava, deşi este însărcinată în trei luni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare