Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Spătar, nuntă grandioasă, cu sute de invitați. Câte rochii de mireasă a îmbrăcat artista. Primele imagini

Cristina Spătar, nuntă grandioasă, cu sute de invitați. Câte rochii de mireasă a îmbrăcat artista. Primele imagini
11

de Roxana Mirea,

Cristina Spătar s-a căsătorit religios cu alesul inimii ei, omul de afaceri Vicențiu Mocanu. Marele eveniment a avut loc sâmbătă, 24 iunie, iar petrecerea a fost una grandioasă. Au avut sute de invitați, iar tortul a cântărit 150 de kilograme. În plus, Cristina Spătar a strălucit în rochiile de mireasă pe care le-a îmbrăcat. Iată primele imagini de la eveniment.

Cristina Spătar s-a căsătorit

Cristina Spătar s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu sâmbătă, 24 iunie. Cântăreața a arătat superb în rochia de mireasă, care a avut o trenă imensă și care a cântărit aproape 10 kilograme. Pentru petrecerea de seară, Cristina Spătar s-a schimbat într-o altă rochie de mireasă, mulată pe corp, de data aceasta.

Mirele a arătat și el elegant într-un costum negru, cu cămașă albă și papion. Petrecerea și cununia religioasă au avut loc la Râmnicu Vâlcea, orașul natal al mirelui, potrivit ciao.ro. Cununia a avut loc la biserica „Buna Vestire” din Râmnicu Vâlcea. Artista și soțul ei au avut două perechi de nași, pe artistul de muzică populară din Chișinău, Ion Paladi, alături de soția lui, Veronica, și pe fiul dirijorului Nicolae Botgros, Corneliu Botgros, alături de soția lui, Angela.

cristina-spatar-nunta-grandioasa-cu-sute-de-invitati.-cate-rochii-de-mireasa-a-imbracat-artista.-primele-imagini-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Petrecerea de nuntă a fost una grandioasă, cu 500 de invitați. Printre artiștii care au cântat s-au numărat Andra, orchestra Lăutarii de la Chișinău condusă de Maestrul Nicolae Botgros, Adrian Minune, Georgiana Lobonț, Ionuț Dolănescu, Ion Paladi și Mariana Ionescu Căpitănescu.

Dacă rochia de la biserică a avut vreo 10 kilograme, tortul a avut 150 de kilograme. „Tortul are 9 etaje, 150 de kilograme și 1,80 m”, a spus mirele înainte să vină tortul.

Vicențiu Mocanu este un prosper om de afaceri din Vâlcea, cu două businessuri în domeniul imobiliarelor, al mobilei și materialelor de construcții. El și artista s-au căsătorit deja civil pe 10 decembrie 2022.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton