Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Spătar, apariție de senzație pe litoral. Cum arată în costum de baie, la 51 de ani

Cristina Spătar, apariție de senzație pe litoral. Cum arată în costum de baie, la 51 de ani
8

de Roxana Mirea,

Cristina Spătar are un corp de invidiat, la vârsta de 51 de ani. Artista se bucură de clipe de relaxare pe litoralul românesc și nu a ezitat să publice imagini cu ea într-un costum de baie din două piese.  

Cristina Spătar, spectaculoasă în costum de baie 

Cristina Spătar radiază de fericire. Au trecut în jur de două luni de la nunta ei cu Vicențiu Mocanu, iar acum artista se bucură de clipe de relaxare pe litoralul românesc. Cristina Spătar are 51 de ani și doi copii, dar pare că a descoperit elixirul tinerii fără bătrânețe, căci arată senzațional.  

Dovada faptului că artista are un fizic de invidiat o reprezintă și ultimele imagini pe care le-a publicat pe Facebook, de la mare. Cristina Spătar n-a ezitat și a publicat două imagini cu ea într-un costum de baie verde, din două piese, lăsând la vedere abdomenul bine tonifiat.  

cristina-spatar-spectaculoasa-in-costum-de-baie-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit 

Cristina Spătar s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu sâmbătă, 24 iunie. Cântăreața a arătat superb în rochia de mireasă, care a avut o trenă imensă și care a cântărit aproape 10 kilograme. Pentru petrecerea de seară, Cristina Spătar s-a schimbat într-o altă rochie de mireasă, mulată pe corp, de data aceasta.  

Petrecerea și cununia religioasă au avut loc la Râmnicu Vâlcea, orașul natal al mirelui. Artista și soțul ei au avut două perechi de nași, pe artistul de muzică populară din Chișinău, Ion Paladi, alături de soția lui, Veronica, și pe fiul dirijorului Nicolae Botgros, Corneliu Botgros, alături de soția lui, Angela. Petrecerea de nuntă a fost una grandioasă, cu 500 de invitați. 

cristina-spatar-si-vicentiu-mocanu-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 8

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton