Homepage  / Vedete româneşti

De ce a părăsit-o Mădălin Ionescu pe Cristina Șișcanu în fața altarului. Ce s-a întâmplat la slujba de la biserică

De ce a părăsit-o Mădălin Ionescu pe Cristina Șișcanu în fața altarului. Ce s-a întâmplat la slujba de la biserică
17

de Cristina Țapu,

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 13 ani de căsătorie și au dorit să marcheze momentul într-un mod special. Din nefericire, Mădălin Ionescu a întâmpinat mai multe probleme în timpul ceremoniei, iar la un moment dat, a lăsat-o singură pe Cristina în fața altarului.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au ajuns din nou în fața altarului

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au marcat împlinirea a 13 ani de căsătorie prin participarea la o slujbă de mulțumire organizată în biserică. Din păcate, Mădălin Ionescu a întâmpinat mai multe probleme în timpul slujbei, iar la un moment dat, a fost nevoit să se retragă și să o lase singură pe Cristina în fața altarului.

cristina-siscanu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Cristina obișnuiește să-și țină fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa, așadar a distribuit pe pagina personală de Facebook imagini din timpul ceremoniei și a ținut să explice care a fost motivul pentru care Mădălin nu i-a putut fi alături pe tot parcursul slujbei.

Slujba desfășurată în biserică a avut drept scop binecuvântarea căsniciei lor, iar Cristina Șișcanu a povestit pe rețelele sociale detalii amuzante despre eveniment. Prezentatoarea TV a împărtășit momentele hazlii din timpul ceremoniei, provocând zâmbete printre cei care o urmăresc online. Cu toate acestea, unii au găsit gestul lui Mădălin Ionescu lipsit de respect.

„A început slujba, dar «mirele» Mădălin avea treabă (i se spărsese ecranul telefonului)… Am rămas singură în fața altarului… doar cu nașa. Suna alarma de acasă și l-a contactat firma de securitate, părintele începuse slujba! I s-a spart și ecranul telefonului, i-a căzut și o lentilă de la ochelari!”, a povestit Cristina Șișcanu.

„Aceasta este ținuta mea pentru evenimentul de astăzi, slujba de mulțumire pentru căsnicia noastră, facem 13 ani marți de când ne-am căsătorit și facem această slujbă de mulțumire alături de copii și de nași.(…) După aceea vom lua masa împreună, cu toții, la un restaurant și sunt așa emoționată și mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că ne-a adus împreună pe mine și pe Mădălin și pentru că trăim în armonie, asta e important”, a dezvăluit Cristina fanilor.

Cristina Șișcanu au împlinit 13 ani de căsătorie

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți din 2011 și au împreună o fetiță, pe Petra. În plus, vedeta a devenit mamă și pentru cei doi copii pe care prezentatorul TV îi are din căsnicia anterioară.

Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți. Soția lui Mădălin Ionescu a fost șocată de reproșurile oamenilor. „Nu suport prostia!” (10)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 17

Este cunoscut faptul că Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu, are grave probleme de sănătate, iar Cristina îl crește de la vârsta de 6 ani și îl iubește ca pe propiul ei fiu.

Cristina Șișcanu a trecut și ea prin momente dificile și le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele sociale că s-a confruntat cu depresia. Ea s-a vindecat cu ajutorul terapiei la psiholog și rugăciunii.

Sursă foto: Instagram Cristina Șișcanu – Facebook

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton