; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Şişcanu, despre dieta care i a schimbat viața. Când ar spune „Da” unei operații estetice

Cristina Şişcanu, despre dieta care i-a schimbat viața. Când ar spune „Da” unei operații estetice

29 March 2021

„Viața e mai frumoasă când mănânci corect și faci sport', mărturisea la începutul lunii martie Cristina Șișcanu. Acum, soția lui Mădălin Ionescu a detaliat, într-un interviu pentru okmagazine.ro, care au fost schimbările prin care a trecut în ultima perioadă.

După sarcina cu fiica sa, Petra, Cristina Șișcanu (36 de ani) a acumulat kilograme de care a reușit să scape cu greu. Ea a detaliat, pentru TVmania, care este dieta care a ajutat-o să ajungă la greutatea dorită.

Fosta concurentă de la „Bravo ai stil! Celebrities' a mărturisit că nu exclude ca în viitor să apeleze la chirurgia estetică, dar până acum a apelat un antrenor pentru exerciții care să îi modeleze silueta până la vară.

„Sunt foarte ocupată'

Cristina Șișcanu a declarat că nu i-a fost ușor să își reconfigureze viața. 

„Cel mai greu în această reconfigurare a vieţii mele este că sunt foarte ocupată. Sunt şi copiii, am şi o viaţă foarte activă, sunt implicată în foarte multe proiecte, multe dintre ele online, iar timpul este limitat. Totuşi, trebuie să mă organizez şi cu alimentaţia. Într-adevăr, înainte mâncam haotic.

Nu mâncam mult, dar mâncam prost. Singura mea problemă este cu dulcele. Eu nu mănânc pâine de ani de zile, pot să mă abţin de la mâncare, dar, în ceea ce priveşte desertul, îmi e foarte greu', a spus Cristina Șișcanu.

O operație estetică, după al doilea copil

Dieta pe care o ține acum cu strictețe nu va fi completată de o operație estetică în viitorul prea apropiat, a declarat Cristina Șișcanu. Ea a mărturisit că îi este „foarte frică de aceste intervenții', precum și de rezultatul lor. Vedeta a spus că a apelat până acum doar la câteva intervenții faciale noninvazive, „un pic de botox, un pic de contouring'.

„Deocamdată atât, nu mă văd făcând paşi spre o intervenţie chirurgicală. Dar nu se ştie în viitor. Nu ştiu dacă aş vrea să schimb ceva, în timp lucrurile oricum se mai schimbă.

Eu am alăptat doi ani şi şapte luni, sânii nu mai sunt la fel de fermi, deşi s-au menţinut destul de bine, sincer, chiar după o perioadă atât de lungă de alăptat', a spus Cristina.

Soția lui Mădălin Ionescu a mai povestit că își mai dorește un copil și că ar vrea să amâne orice schimbare în zona bustului până ar termina de alăptat a doua oară.

„Oricum, eu mi-aş mai dori un copil şi, dacă cumva m-aş hotărî în viitor să fac vreo ajustare mamară, aş face-o mult mai târziu şi după ce voi da naştere unui copil. Contează foarte mult pentru mine să-mi alăptez copilul.

Nu ştiu exact dacă silicoanele te încurcă neapărat la alăptat, dar îngreunează procesul, apasă pe canalele pe unde trece laptele. Atunci când copilul suge la sân, lichidul vine mai greu şi e posibil să pierzi din producţia de lapte şi, automat, să fii nevoită să încetezi alăptatul', a spus ea.

Sursa foto: https://www.facebook.com/cristina.siscanuionescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare