Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Șișcanu, aspru criticată după ce s-a filmat în costum de baie, în Grecia. „Nu are nimic natural”

Cristina Șișcanu, aspru criticată după ce s-a filmat în costum de baie, în Grecia. „Nu are nimic natural”
10

de Roxana Mirea,

Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu se bucură de o vacanță superbă în Grecia. Cu acest prilej, Cristina s-a filmat în costum de baie și a publicat imaginile pe rețelele sociale. Deși este într-o formă de zile mari la cei 39 de ani ai ei, soția lui Mădălin Ionescu a fost criticată dur de cei care o urmăresc pentru modul în care s-a afișat.  

Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie 

Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu și fiica lor se bucură de o vacanță în Grecia, unde nu au călătorit cu avionul, ci cu mașina personală. În primele zile, Cristina a crezut că se va relaxa la soare, însă vremea a fost capricioasă, potrivit libertatea.ro. 

Deși a plouat, soarele și-a făcut apariția, iar Cristina Șișcanu a fost foarte fericită. A îmbrăcat costumul de baie și le-a arătat fanilor ei cum este vremea. Soția lui Mădălin Ionescu a dezvăluit ce costum de baie a ales, unul de culoare neagră, cu spatele gol și decolteu în V, la margini evidențiat cu alb. 

„E un soare și-o căldură! Superb, absolut superb! Și eu care tocmai mă retrăsesem în cameră să mă pregătesc pentru cină… sunt încă cu părul ud. Mă pun un pic la bronzat, ce ziceți?”, s-a exprimat Cristina Șișcanu în clipul video postat în mediul online pentru fanii ei. 

Cristina și-a etalat silueta, însă nu toți fanii ei au apreciat ipostaza în care s-a filmat. 

Femeia peste 40 de ani stă crăcită în fața telefonului. Revino-ți!”, „Doamne, iartă-mă! Chiar și așa… să-și arate fundul?”, „Așa arată o NARCISISTĂ adevărată”, „Chiar eram de acord cu postările tale, că vorba aia, trebuie să mănânci și tu, dar de acum chiar ești nesimțită”, „Atitudinea ei, cu privirea fix în camera de filmat, cu capul mișcat ușor stânga-dreapta continuu, cu zâmbetul spre propria ei figură, uitându-se precis în propriii ochi… devine ciudat! (…) Nu are nimic natural în zâmbet, privire, mișcare. Fals grosolan!”, „Nu îți e rușine să stai așa în fața telefonului?” au fost câteva dintre comentariile primite de Cristina Șișcanu.  

Cristina Șișcanu în costum de baie  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Câți bani fac soții Ionescu din afacerile pe care le au

Cristina Șișcanu a dezvăluit recent pe platformele de socializare că pentru ea este esențial ca partenerul să fie un suport financiar solid și să fie stâlpul familiei. Cu toate acestea, în familia lor, Mădălin Ionescu menționa cu ceva timp în urmă că soția sa aduce mai multe venituri în casă decât el.

Pe platformele de socializare, Cristina Șișcanu a comunicat unui fan că regulile într-o casă variază de la un cuplu la altul și fiecare își stabilește propriile sale reguli. Chiar dacă unele femei doresc să contribuie la cheltuielile gospodăriei sau la cumpărături, acest lucru nu ar trebui să fie considerat o obligație pentru femei, este de părere soția prezentatorului Mădălin Ionescu.

„Nu cred că am putea institui o regulă. Diferă de a cuplu la cuplu! Cred că atunci când există înțelegere și armonie, lucrurile astea nu neapărat se stabilesc, ci vin de la sine, dar, totuși, ca să dau un răspuns așa mai concret, cred că da, într-adevăr, bărbatul trebuie să fie stâlpul casei și din punct de vedere financiar, dar există situații în care femeia poate să câștige mai mult decât bărbatul.

Acum dacă femeie câștigă foarte bine, nu e ok să nu contribuie și ea la bugetul familiei sau dacă vor să facă o investiție ea să nu vină cu nimic, dar dacă într-adevăr bărbatul este cel care vine cu cei mai mulți bani în casă, iar femeia are și ea un salariu acolo, poate și ea să contribuie cu lucruri mici, fie în ceea ce privește poate necesitățile copiilor sau să mai plătească o factură a utilităților, chestii de genul ăsta, așa mi se pare OK”, a declarat Cristina Șișcanu.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton