Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Șișcanu și-a revoltat fanii. Discuția pe care a purtat-o public cu soacra a stârnit controverse

Cristina Șișcanu și-a revoltat fanii. Discuția pe care a purtat-o public cu soacra a stârnit controverse
14

de Cristina Țapu,

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează un cuplu îndrăgit de către internauți, iar cei doi nu se sfiesc să dezvăluie pe paginile personale de Facebook detalii și momente din viața personală. Cel mai recent clip video distribuit de către Cristina nu a fost, însă, pe placul tuturor. Iată detaliile!

Cristina Șișcanu, criticată de fani pentru cel mai recent clip de pe Facebook

Cristina Șișcanu s-a filmat în timp ce purta o discuție cu soacra, iar mulți dintre internauți au considerat că soția lui Mădălin Ionescu nu a procedat corect. În clipul respectiv, Cristina își întreabă soacra cum se menține activă.

Cristina: „Discuție cu mama-soacră! Știu că sunteți o femeie puternică. Sunteți mai vioaie decât una ca mine. Știu că vă plimbați mult pe zi, câți kilometri faceți?”

Soacra: „Fac 6.000 de pași, nu depășesc măsura pentru că nu vreau nici să-mi obosesc corpul prea tare.

Cristina: „Ați început primăvara în verbă?”

Soacra: „Am început în forță, mulțumesc lui Dumnezeu. Pe 7 am spectacol la clubul seniorilor. Fac engleză, cor, sport, se joacă teatru, se pictează, cenaclu literar. Este o conexiune foarte frumoasă acolo la seniori. Eu mă simt foarte bine, sunt oameni de bună calitate.

Deși mulți internauți au felicitat-o pentru relația extraordinară pe care o are cu soacra, au existat și voci care au criticat-o pentru faptul că a ales să poarte această conversație în fața camerelor de filmat, nu în intimitate, fără a o înregistra și face publică.

„Vorbești cu ea prin intermediul Facebook… vai și amar”, „Vorbiți cu soacra sau cu cine vă filmează pentru că tot acolo vă uitați, respect pentru bunica”, au fost două dintre comentariile negative pe care le-a primit Cristina.

Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți. Soția lui Mădălin Ionescu a fost șocată de reproșurile oamenilor. „Nu suport prostia!” (10)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Cum s-au cunoscut Cristina și Mădălin Ionescu

Când l-a cunoscut pe Mădălin Ionescu, el era prezentator la „Acces direct”, iar ea era reporter. Inițial l-a admirat profesional, iar apoi s-a îndrăgostit de el. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împreună o fetiță, însă prezentatorul TV mai are doi copii din relația anterioară.

Filip este băiatul pe care Mădălin Ionescu îl are din mariajul cu Mihaela Coșerariu. Din aceeași căsnicie, prezentatorul TV mai are o fată, Ștefania, în vârstă de 26 de ani. Filip și Ștefania mai au o soră de numai 6 ani, Petra, din actuala căsnicie a tatălui lor cu Cristina Șișcanu (39 de ani).

Când Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pleacă în vacanță, Filip rămâne în grija bunicii lui. Prezentatorul a dezvăluit că poate fi o adevărată provocare atunci când merge la restaurant în altă țară să-i roage pe bucătari să pregătească mâncare pasată pentru fiul său.

Sursă foto: Instagram Cristina Șișcanu – Mădălin Ionescu

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton