Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Șișcanu, dezvăluiri inedite despre relația cu Mădălin Ionescu. Prezentatoarea câștigă mai mult decât soțul ei

Cristina Șișcanu, dezvăluiri inedite despre relația cu Mădălin Ionescu. Prezentatoarea câștigă mai mult decât soțul ei
14

de Cristina Țapu,

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbizul românesc. Împreună au o familie frumoasă și împărtășesc pasiunea pentru televiziune. Recent, Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre veniturile familiei lor.

Cristina Șișcanu câștigă mai mulți bani decât soțul său, Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a dezvăluit că ea este cea care câștigă mai mult dintre ei doi, însă acest lucru nu le afectează negativ dinamica de cuplu. Mădălin Ionescu a avut o carieră de succes în televiziune, lucrând inițial la emisiunea „Acces Direct”, apoi mutându-se la Kanal D, iar acum fiind gazda unei emisiuni proprii la Antena Stars.

Cristina Șișcanu în costum de baie  (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Soția sa, Cristina Șișcanu, are și ea o emisiune la Metropola TV. Deși amândoi activează în televiziune, Cristina a dezvăluit că Mădălin câștigă mai bine, acesta având un salariu mai mare în domeniu. Totuși, Cristina contribuie mai mult la veniturile familiei, având și o firmă prin care desfășoară diverse activități, inclusiv campanii în mediul online.

„Da, e adevărat (n.r. – că ea aduce mai mulți bani în casă). Și vreau să spun un lucru. În ultimii ani, nu mai știu, nu pot să fac un calcul acum, dar… într-adevăr. Îți dai seama, în mare parte din ani, el a câștigat mai mult. Însă, dezvoltându-se și partea asta de online, eu lucrez și în televiziune, mi-am făcut și o firmă prin care derulez diverse activități – eu câștig mai mulți bani. E adevărat”, a declarat Cristina Șișcanu, conform Revistei Viva!

„Nu are de ce (n.r. – să fie frustrat). În meseria noastră, care cumva e comună, femeile sunt mai bine plătite decât bărbații. E o chestie normală. Ok, dacă lucra el în altă zonă, la bancă sau în altă parte, atunci hai să zicem. Suntem în acest business, dar, în televiziune, el e mai bine plătit decât mine, e adevărat. Însă, pe partea de online, eu am mult mai multe colaborări, că sunt femeie. Ăsta e un lucru foarte bun”, a răspuns Cristina atunci când a fost întrebată dacă Mădălin se simte frustrat din cauza faptului că ea aduce venituri mai mari în familie.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au fost colegi la „Acces direct”

Când l-a cunoscut pe Mădălin Ionescu, el era prezentator la „Acces direct”, iar ea era reporter. Inițial l-a admirat profesional, iar apoi s-a îndrăgostit de el. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împreună o fetiță, însă prezentatorul TV mai are doi copii din relația anterioară. Filip este băiatul pe care Mădălin Ionescu îl are din mariajul cu Mihaela Coșerariu. Din aceeași căsnicie, prezentatorul TV mai are o fată, Ștefania. Filip și Ștefania au o soră, pe nume Petra, din actuala căsnicie a tatălui lor cu Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu a trecut prin momente dificile și le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele sociale că s-a confruntat cu depresia. Ea s-a vindecat cu ajutorul terapiei la psiholog și rugăciunii.

„De depresie am scăpat prin terapie la psiholog, după câteva ședinte deja am simțit o îmbunătățire vizibilă a stării mele. Am făcut multă rugăciune și pur și simplu nu m-am lăsat, asta e foarte important. Succesul vine și cu astfel de stări…”, mărturisea Cristina Șișcanu, pe contul personal de Instagram.

Sursă foto: Instagram

Citește și:



Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton