Homepage  / Vedete româneşti

Cristina și Denis Ștefan și-au botezat cea de-a doua fiică. Primele imagini de la eveniment

Cristina și Denis Ștefan și-au botezat cea de-a doua fiică. Primele imagini de la eveniment
10

de Roxana Mirea,

Denis Ștefan și soția lui, Cristina, și-au botezat cea de-a două fiică, sâmbătă, 6 noiembrie. Mezina cuplului a fost creștinată și se numește Dominique Maria. Evenimentul a fost unul restrâns, iar Cristina spune că, cel mai probabil, vor face și petrecerea la anul. De asemenea, soția lui Denis Ștefan a publicat și primele imagini de la botezul celei mici.

Cristina și Denis Ștefan și-au botezat fiica

În urmă cu două luni, Cristina și Denis Ștefan au devenit părinți pentru a doua oară, soția actorului aducând pe lume o fetiță. Sâmbătă, 6 noiembrie, a avut loc botezul fetiței, iar evenimentul a fost unul restrâns. Ulterior, Cristina a publicat pe Instagram mai multe fotografii de la botezul fiicei ei, Dominique Maria.

„De ieri, Dominique Maria este creștină”, a scris Cristina Ștefan în dreptul fotografiilor publicate pe rețelele sociale.

De asemenea, soția lui Denis Ștefan a ținut să le ofere mai multe detalii urmăritorilor ei despre botezul lui Dominique. Aceasta a mărturisit că evenimentul a fost unul restrâns și că petrecerea va avea loc, probabil, la anul.

Cristina Ștefan, despre botezul fiicei ei

În plus, Cristina Ștefan a declarat că micuța a fost foarte cuminte și că nu a plâns absolut deloc în brațele preotului.

„Vă pup, vă îmbrățișez! Mulțumesc pentru pentru fiecare mesaj! A fost un weekend absolut minunat. Sâmbătă a fost botezul. După slujbă, ne-am retras acasă cu familia și nașii și a fost ceva foate restrâns, foarte frumos, foarte plăcut, foarte emoționant. Nu ne-a trebuit mai mult. În ceea ce privește petrecerea ei, probabil va fi la anul, poate va fi odată cu tăierea moțului. Nu știu. Va fi ceva cum se cuvine, așa cum ne dorim cu toții să fie totul în regulă. Dar ne-am simțit foarte bine.

Ieri a avut loc băița. Foarte OK a fost totul. Fetița este foarte liniștită. Nu a plâns absolut deloc, nici măcar o secundă. Și în brațele preotului a fost foarte liniștită, a și împărtășit-o, n-a scos un cuvințel. Era toată foarte curioasă. A și dormit după, deci a fost cum nu se putea mai bine. Am postat și poză cu ea pentru că știu că mulți vă doriți s-o vedeți și eu simt să fac asta acum”, a declart soția lui Denis Ștefan, pe Instagram.

Cristina-si-Denis-Stefan-si-au-botezat-cea-de-a-doua-fiica-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton