; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Saralegui renunţă după 20 de ani la show

27 August 2010

Celebra prezentatoare cubaneză în vârstă de 62 de ani, Cristina Saralegui (varianta latino a lui Oprah Winfrey), nu va mai realiza El Show de Cristina' după 20 de ani de la lansare, anunţă univision.com.

Ultima ediţie a show-ului (care a debutat în 1989) va avea loc pe 1 noiembrie anul acesta. Cristina va rămâne însă una dintre vedetele canalului Univision şi va mai prezenta diferite evenimente speciale.

Sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să realizez El Show de Cristina' în ultimii 20 de ani şi să lucrez cu oamenii excepţionali de la Univision. Să anunţ finalul este ceva dulce-acrişor pentru mine, însă, după atâţia ani minunaţi, acesta este momentul perfect de a mă retrage şi de a trece la o nouă etapă în cariera mea. Mă entuziasmează faptul că voi continua să-i binedispun pe telespectatorii mei fideli cu progame speciale tot la Univision', a declarat Cristina.

Anul trecut, şi Oprah Winfrey a anunţat că renunţă la show-ul care a conscrat-o după 25 de ani. Ultima ediţie a emisiunii The Oprah Winfrey Show' va fi difuzată în septembrie 2011.

Duminică 5 septembrie, de la 18.30, la Acasă va fi difuzată o ediţie a show-ului Cristinei Saralegui în care sunt invitaţi protagoniştii telenovelei Împreună pentru totdeauna', care se termină pe 4 septembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare