Homepage  / Televiziune

Cristina Sabău (Mariposa) și Nadd Hu, eliminate de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. „Îmi venea să fug”

Cristina Sabău (Mariposa) și Nadd Hu, eliminate de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. „Îmi venea să fug”
9

de Roxana Mirea,

Cristina Sabău (Mariposa) și Nadd Hu au fost eliminate de la Chefi la cuțite în ediția de aseară, 11 octombrie 2023. Cea mai afectată de acest deznodământ a fost Mariposa, care a izbucnit în plâns, iar Sorin Bontea și Irina Fodor au încercat să o consoleze așa cum au putut.  

Sorin Bontea, reacție nervoasă la Chefi la cuțite – 11 octombrie 2023

Cel de-al zecelea battle a debutat aseară cu un tur de forţă prin bucătăriile lumii, în destinații aparte, proba constând în pregătirea unor preparate specifice zonelor respective. Împărţirea destinaţiilor culinare s-a făcut şi de această dată în urma unui joc, câştigat de data această de echipa Saint Tropez. „Mi se pare cel mai greu lucru de azi, să împarţi ţările!”, a mărturisit Chef Dumitrescu.

Trei amulete au fost aruncate aseară în joc, în încercarea Chefilor de a-şi adjudeca victoria. „Ai dreptul să te foloseşti de serviciile lui Rikito!”, a fost avantajul la care a recurs chef Bontea, în vreme ce Chef Dumitrescu a declanşat din nou alarma cu următorul mesaj: „Ai puterea să opreşti comunicarea verbală a echipelor adverse. Ei vor avea voie să comunice doar prin semne, întreaga probă!”. Nici nu s-au apucat bine de proba zilei, când alarma a sunat din nou în platou, declanşată tot de chef Bontea: „Ai puterea să alegi un interval de 30 de minute în care concurenţii echipelor adverse fac schimb de bancuri. Atenţie, Chefii rămân la bancurile lor!”.

Cristina Sabău (Mariposa) și Nadd Hu, eliminate de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. „Îmi venea să fug”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Astfel, cel de-al zecelea battle a putut fi numit cu uşurinţă una dintre cele mai grele încercări ale celor trei echipe de până acum, conducându-le aproape în imposibilitatea de a duce proba la bun sfârşit. Deşi s-au pus cu toţii de acord ca cea mai bună farfurie a fost cea a echipei Soarelui Răsare, juriul, colegii de la Radio Zu, au dat un verdict neaşteptat: 4-4-3 farfurii, din care doar trei pentru echipa lui Chef Bontea. Supărat la culme, Cheful şi-a descărcat nervii pe farfuriile din platou: „Inseamnă că nu mai ştiu nimic despre mâncare!”, a tunat el.

Cristina Sabău (Mariposa) și Nadd Hu, eliminate de la Chefi la cuțite 2023 

Battle-ul de aseară, 11 octombrie 2023, de la Chefi la cuțite, sezonul 12, s-a terminat cu o egalitate. Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trimis câte doi concurenți din echipa lui la duel, pe când Sorin Bontea n-a avut de ales. Toată echipa lui a intrat la proba individuală.  

Concurenții care au intrat la duel, la Chefi la cuțite, 11 octombrie 2023

Chefii au fost dezamăgiți de preparatele concurenților, iar Irina Fodor a anunțat că au loc două eliminări și că se pleacă acasă cu note de 4 și de 6. În platoul, prezentatoarea TV a dezvăluit că chefii au fost nevoiți să se întoarcă la o farfurie pentru a face o departajare și a nu acorda zero puncte, potrivit a1.ro.

Ultimii trei rămași în fața chefilor au fost Cosmin și Mariposa, de la Sorin Bontea și Nadd Hu, de la Cătălin Scărlătescu. Cosmin a fost cel care s-a salvat, cu 9 puncte. Așadar, Cristina Sabău (Mariposa), cu 4 puncte, și Nadd Hu, cu 6 puncte, au fost eliminate de la Chefi la cuțite, aseară, 11 octombrie 2023.  

Irina Fodor și Sorin Bontea au încercat s-o liniștească pe  Mariposa 

Mariposa a fost extrem de afectată și a început să plângă incontrolabil. Ba chiar, a vrut să fugă din platou pentru a rămâne singură.  

„În momentul în care a plecat Cosmin mi-am dat seama că eu sunt eliminată și mi-a căzut cerul în cap pentru că deși nu m-am gândit că o să ajung atât de departe, pentru mine e mare realizare, dar o mare durere în suflet”, a mărturisit în lacrimi Cristina Sabău (Mariposa). 

Irina Fodor și Sorin Bontea au intervenit pentru a o liniști pe Mariposa.  

Sunt foarte mândru de tine. Ai gătit foarte bine. Ai luat note foarte mari în permanență. Îmi pare bine că ai făcut parte din echipa mea”, a încurajat-o Sorin Bontea.  

„Dar cum să iau 4, chef?!”, i-a spus concurenta, printre lacrimi.  

Ascultă-mă. Fii atentă. Uită-te la mine. AI ajuns până în punctul ăsta pentru că ești extraordinar de talentată și de bună în ceea ce facă. V-am mai spus. Sunt zile cu noroc și zile mai puțin bune. Asta nu înseamnă că cineva îți ia vreo clipă meritele. Ai fost absolut minunată”, a încurajat-o și Irina Fodor.  

Îmi venea să fug. De fapt, asta mi-a fost tendința să fac. (…) Cuvintele ei mi-au plăcut și m-au întărit foarte tare când mi-a spus că sunt minunată și că îi pare rău că plec”, a spus Mariposa.  

Cristina Sabău (Mariposa) și Nadd Hu, eliminate de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 9

Nadd Hu, după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12 

Și chef Cătălin Scărlătescu i-a explicat lui Nadd Hu care este greșeala pe care a făcut-o în farfurie. „Dacă lăsai doar peștele și sosul de roșii, era perfect. Capere erau perfecte. Roșiile alea zdrobite erau ok, peștele era ok”, a spus acesta. 

Nadd Hu, după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12

Nadd Hu a fost resemnată că a fost eliminată. Cel mai rău i-a părut că echipa ei a rămas în trei oameni.  

„Mi-a părut atât de rău că mi-am lăsat echipa cu trei oameni. Asta era durerea mea cea mai mare. Chef ne-a trimis la bătaie cu încredere și cu o mare responsabilitate și l-am dezamăgit profund. Îmi vedea foarte tare să plâng, dar nu voiam să plâng în faţa lui”, a adăugat și Nadd Hu. 

Sursa Foto: Antena 1, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton