; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Rus revine la tv. Uite ce emisiune a ales artista!

04 October 2012

În ultimii trei ani, viaţa Cristinei Rus s-a schimbat radical. S-a cãsãtorit şi are un copil minunat, care a determinat-o sã lase pe locul doi cariera şi sã se dedice total familiei. Echipa „Te cunosc de undeva!' a convins-o sã revinã în atenţia publicului, ca invitat special al juriului.

Pentru cã i-a plãcut atât de mult, Cristina a acceptat sã intre în jocul transformãrilor, iar telespectatorii Antenei 1 o vor putea urmãri sâmbãta aceasta, de la 20:30, în rolul unei dive a muzicii internaţionale.

„Este pentru prima oarã dupã mai bine de trei ani de zile când apar pe micul ecran şi am foarte mari emoţii. Am acceptat cu zâmbetul pe buze rolul propus de echipa „Te cunosc de undeva!' şi pot doar sã spun cã am muncit foarte mult cu Ozana ca sã fie totul bine, mai ales cã artista pe care o voi interpreta eu are un timbru foarte special!' a declarat Cristina Rus.

La „Te cunosc de undeva' competiţia devine din ce în ce mai strânsã, iar vinovaţi pentru extazul şi agonia concurenţilor sunt cei 4 membrii ai juriului. Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp de săptămâni bune, încercând să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare