; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Rus lansat un nou clip chiar de ziua ei 2

FOTO. Cristina Rus a revenit în muzică de ziua ei

21 June 2013

După o perioadă în care s-a dedicat exclusiv familiei, Cristina Rus revine în industria muzicală cu un nou proiect.

Artista a lansat aseară, cu ocazia zilei sale de naştere, cel mai nou videoclip al său, o producţie realizată sub forma unui scurt metraj, pentru noul single, În doi'.

Artista interpretează rolul unei regine, întruchiparea femeii visurilor oricărui bărbat, pentru care acesta trebuie să lupte, spărgând ziduri şi trecând peste ispitele de zi cu zi. Producţia abunda în efecte speciale, decoruri spectaculoase şi vestimentaţii de desprinse din marile scene de teatru ale lumii.

Dragostea este doar în doi! Nu o căutaţi în altă parte! Nu vă pierdeţi prin ceaţa ispitelor!', declară artista, subliniind mesajul noii sale piese.

Cristina Rus a împlinit ieri 33 de ani şi a sărbătorit această aniversare, în prima instanţă, printr-un moment special organizat în cadrul petrecerii revistei Tango. Artista a primit un buchet imens cu 33 de trandafiri albi din partea echipei sale şi a urcat ulterior pe scenă.

La eveniment au participat Nadia Comăneci, Alexandru Ciucu, Carmen Negoiţă, Giulia Nahmany, Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol, membrii trupei LaLa Band, Pavel Stratan, Roxana Iliescu.

cristina-rus-zi-de-nastere-2

Picture 1 of 11

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare