Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Rotaru, după ce a fost blamată de fani pentru un gest de la Insula iubirii 2024. „Nu sunt atât de lipsită de orgoliu”

Cristina Rotaru, după ce a fost blamată de fani pentru un gest de la Insula iubirii 2024. „Nu sunt atât de lipsită de orgoliu”
20

de Roxana Mirea,

Cristina și Andrei Rotaru au venit la Insula iubirii 2024, sezonul 8, să își testeze căsnicia, însă experiența din Thailanda s-a dovedit a fi diferit față de cum se așteeptau ei. Andrei s-a îndrăgostit de ipista Diandra, iar Cristina a suferit enorm văzând imaginile compromițătoare cu soțul ei. Iată ce mesaj a transmis acum Cristina pe rețelele sociale, după mesajele multe pe care le primește de la fanii emisiunii de la Antena 1. 

Cristina Rotaru, după imaginile dureroase de la Insula iubirii 2024 

Andrei și Cristina Rotaru este singurul cuplu căsătorit de la Insula iubirii 2024, sezonul 8. Fanii emisiunii pariau pe ei că vor trece testul, însă Andrei s-a îndrăgostit de ispita Diandra. Cei doi s-au sărutat, petrec tot timpul împreună, iar acum și dorm împreună, după ce Andrei a invitat-o în camera lui. Imaginile sunt foarte dureroase pentru Cristina, care nu ar fi crezut niciodată că soțul ei este în stare să o trădeze. Fanii emisiunii au văzut durerea ei, așa că nu au ezitat să îi trimită mesaje de încurajare. 

Ești un exemplu de putere. Cred că toată lumea care se uită la emisiune te iubește”, a fost mesajul transmis de un internaut. 

Mulțumesc pentru cuvinte! Nu știu dacă toată lumea o face, dar ceea ce mă bucură este faptul că oameni care nu mă cunosc personal își rup din timpul lor povestindu-mi trăiri reale, doar ca să-mi arate susținere sau sp mă întărească! Ador și ajută să vă citesc! Practic am oameni care luptă să mă trezească! Vă spun atât, eu sunt trează mereu. Fiți pe față, urmează să îmi arăt și mai mult puterea (în modul meu)”, a fost mesajul transmis de Cristina Rotaru în cadrul unui Story pe Instagram. 

Andrei și Diandra s-au retras în baie, la Insula iubirii 2024 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Cristina, după ce a fost blamată pentru un gest de la Insula iubirii 2024 

În ediția anterioară a emisiunii Insula iubirii 2024, fetele din cuplu și-au văzut partenerii. Ele erau la date cu ispitele și au trecut cu barca pe lângă o insulă pe care se aflau partenerii lor cu ispitele alese de ei pentru întâlnire. Când Cristina a realizat că pe acea insulă se află Andrei, a început să strige după el și i-a făcut cu mâinile un semn în formă de inimă. Fanii au blamat-o pentru acest gest, spunându-i că Andrei nu merita. Acum, Cristina a clarificat situația. A dezvăluit că acel semn i l-a arătat soțului ei după ce el i-a făcut cu mâna.  

Cristina, după ce a fost blamată pentru un gest de la Insula iubirii 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 20

„Vreau să menționez câteva aspecte. Eu i-am trimis inimioară lui Andrei după ce mi-a făcut cu mâna. Știu montajele pe care le vedeți voi. Când se pupau, eu nu eram acolo, nu asta vedeam eu, ci că jucau un joc cu ochelari și căști. Producția trage multe cadre până să ajungă la un rezultat final și apoi le montează, de aceea a durat patru luni de la filmare până a intrat pe post. Și toate testimonialele mele în legătură cu ce trăiam, nu erau în corcondanță cu imaginile atașate cu cei doi în paralel.  

Nu sunt atât de lipsită de orgoliu încât să nu știu să renunț. Asist și eu ca și voi ca telespectator la ce se difuzează. (…) Fiți atenți la detalii în general. Am și eu orgoliul meu, vă rog să nu vă faceți griji în această privință”, a scris Cristina Rotaru pe Instagram.  

Sursa Foto: captură de ecran Antena 1, Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton