Homepage  / Muzică

Cristina Neagu și Connect-R, la plimbare cu mașina, prin București

Cristina Neagu și Connect-R, la plimbare cu mașina, prin București

de Redactia Tvmania

Te-ai fi gândit că ai putea să o vezi pe Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare de handbal din lume, la plimbare prin București cu Connect-R? Ei bine, s-a întâmplat zilele trecute, când au dat o raită cu mașina.

Connect-R s-a alăturat sportivei pe scaunul din dreapta, iar discuția lor amicală a scos la iveală multe lucruri pe care le au în comun. Artistul i-a mărturisit Cristinei pasiunea sa pentru fotbal și faptul că a practicat acest sport timp de patru ani, dar a realizat că nu avea toate calitățile necesare pentru a trece la nivelul următor. „Vreau să fiu cel mai bun în tot ce fac, iar dacă nu sunt, renunț”, i-a spus el.

Cristina a rezonat imediat cu această mentalitate. Ea însăși își dă totul pentru victorie, pe teren și în afara lui. „Sunt competitivă la sânge. La orice joc, vreau să câștig. Chiar și când joc cărți”, i-a spus ea râzând. Amândoi au căzut de acord că spiritul competitiv duce la evoluție. Handbalista a recunoscut că devine o adevărată luptătoare de îndată ce intră pe teren, știind că toată lumea o privește ca pe un lider. Din vorbă-n vorbă, ea a aflat că artistul nu a fost niciodată la un meci de handbal și l-a invitat cu prima ocazie să simtă din tribune emoția unui astfel de eveniment.

„Cel care crede cu adevărat în ceea ce face nu ia în calcul înfrângerea”, i-a răspuns Connect-R când Cristina l-a întrebat cum se simte înaintea evenimentului Red Bull SoundClash. El i-a povestit cum a început să facă muzică în clasa a VIII-a, când a dat un freestyle în fața unor colegi de școală. Uimirea de pe fețele lor l-a făcut să realizeze că talentul său putea să-i șteargă toate complexele, că atunci când cântă, tot ce contează sunt vocea și emoția. „În acel moment, am știut că rap-ul este armura mea”, a spus Connect-R.

Urmărește aici dialogul integral dintre Cristina Neagu, de patru ori cea mai bună jucătoare de handbal a lumii și singura sportivă care a reușit această performanță în sportul ei, și Connect-R, unul dintre cei mai longevivi artiști din România, care pe 23 mai se va duela cu Șuie Paparude la Red Bull SoundClash, în battle-ul muzical al anului.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton