; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Garantat cu Cristina Neagu_9

Cristina Neagu, cea mai valoroasă handbalistă a lumii, este invitata lui Cătălin Ştefănescu

10 November 2017

Handbalista Cristina Neagu va fi invitata lui Cătălin Ştefănescu la „Garantat 100%' de la TVR 1 şi TVR+ pe 11 noiembrie, de la ora 23.00.

Cristina Neagu este prima handbalistă din istorie desemnată de trei ori cea mai valoroasă jucătoare din lume, în 2010, 2015 şi 2016. „Nu uit de unde am plecat. Nu îmi doresc şi nu mi-am dorit niciodată să mă fi născut în altă ţară”, îşi începe cea mai valoroasă handbalistă a lumii povestea la Garantat 100%. Handbalista Cristina Neagu este invitata lui Cătălin Ştefănescu la duminică, 11 noiembrie. Garantat 100% se vede, ca de obicei, la TVR 1 şi TVR+, de la ora 23.00.

Îşi doreşte să fie un model pentru oamenii care o privesc, care o admiră. Tocmai de aceea, în discuţia cu Cătălin Ştefănescu, Cristina Neagu a vorbit mult despre „mentalitatea de învingător', care trebuie să fie prezentă chiar de la antrenamente. „Tot timpul, nu numai în timpul meciului, căci o mentalitate se formează, nu apare dintr-o dată', crede handbalista româncă. A discutat şi cu colegele de echipă acest lucru, dar „noi, românii, din păcate, ne mulţumim cu puţin', subliniază ea.

Cristina Neagu vorbeşte despre copilăria petrecută în Ghencea, despre cum juca fotbal, baschet şi cum îi plăcea să alerge. Povesteşte despre cum a descoperit handbalul şi cum a simţit din primele zile că este sportul care o atrage cel mai mult. Invitata lui Cătălin Ştefănescu spune că păstrează şi astăzi relaţia cu cei de la blocul unde a copilărit, cu care se juca pe când era mică.

Sportiva recunoaşte în dialogul de la Garantat 100% că şi-a dorit de mică să câştige medalia de aur cu echipa naţională. Este visul copilăriei ei, după ce s-a apucat serios de sport. „Indiferent ce oameni buni are în componenţă, o echipă trebuie să joace ca o echipă, să facă performanţă.' Iar echipa naţională de handbal a României, în care Cristina Neagu joacă, este singura din lume care s-a calificat la TOATE  ediţiile campionatului mondial.

Despre ce înseamnă lucrul cu un antrenor străin, ce aduce el nou, nu neapărat în plan tehnic, ci în plan extrasportiv – program, libertatea de exprimare a opiniei, responsabilitate -, despre cum a depăşit probleme grave de sănătate (accidentul la umăr), dar şi despre despre planurile de viitor ale Cristinei Neagu – ce va face când se va lăsa de joc – aflăm duminică seară, la Garantat 100%.

Ediţia este la TVR 1 şi TVR+, pe 11 noiembrie, de la ora 23.00.

Cristina Georgiana Neagu s-a născut în Bucureşti pe 26 august 1988. A început să joace la CSS 5 Bucureşti, apoi a fost la cluburile HC Activ Ploieşti, Rulmentul Braşov, Oltchim Vâlcea, iar din 2013 până în 2016 a fost componenta echipei Budućnost Podgorica, din Muntenegru. Din 2017, Cristina Neagu s-a întors acasă şi joacă la CSM Bucureşti, echipă care îşi propune în acest sezon câştigarea celei de-a doua Ligi a Campionilor din istorie, după triumful din 2016.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare