; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Mihaela _Kanal D (3)

FOTO. Cristina Mihaela, prezentatoarea “Bravo, ai stil! Panorama”, a petrecut Paștele în Bucovina

18 April 2017

Cristina Mihaela, moderatoarea emisiunii „Bravo, ai stil! Panorama', de la Kanal D, a petrecut un Paște de vis alături de familie, în Bucovina. Tânăra s-a bucurat din plin de tradițiile atât de bine păstrate în această zonă a țării și nu a ratat ocazia de a purta straiele specifice locului. De asemenea, ea a fost încântată de modul în care au primit-o bucovinenii.

Atmosfera de sărbătoare este minunată în Bucovina, oamenii te primesc cu căldură. M-a fascinat frumusețea ouălor încondeiate și pictate de oamenii pricepuți ai locului. În noaptea de Înviere am fost la mânăstirea Voroneț și am luat lumină. Mânăstirile din această regiune sunt de basm!  A fost o călătorie superbă!', a povestit Cristina Mihaela.

 Vezi galeria foto >

Cristina Mihaela a debutat ca moderator TV în prima zi de Paște, iar telespectatorii Kanal D o pot urmări în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora  10:30, alături de invitații ei la Bravo, ai stil! Panorama', emisiunea în care sunt dezvăluite în premieră poveștile nespuse  la Bravo, ai stil!'.

Concurentele eliminate la Bravo, ai stil!' vin în platoul emisiunii Bravo, ai stil! Panorama' pentru a povesti prin ce au trecut în concurs, cum s-au transformat de-a lungul competiției, dar și pentru a se arăta telespectatorilor așa cum aceștia nu le-au mai văzut până acum.    

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare