; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Mihaela_Bravo, ai stil!Panorama

Cristina Mihaela, fosta finalistă „Bravo ai, stil!”, va prezenta o emisiune la Kanal D. Când e programată prima ediție

07 April 2017

De luni, 17 aprilie, Kanal D va avea în grilă o nouă emisiune, a cărei gazdă va fi Cristina Mihaela, fosta finalistă „Bravo, ai stil!'. Intitulată „Bravo, ai stil! Panorama' va fi difuzată începând din a doua zi de Paște, de la ora 10.30.

În noua emisiune, care se va regăsi în program de luni până vineri, Cristina Mihaela își propune să arate tot ce nu s-a văzut în show-ul „Bravo, ai stil!'.

„«Bravo,ai stil! Panorama» s-a născut din nevoia foarte clară a publicului de a afla și mai multe despre ce se întâmplă la «Bravo, ai stil!». Acest show, un adevărat fenomen în România, a născut o mulțime de polemici pe rețelele de socializare, sunt foarte mulți oameni interesați de viața concurentelor, de relațiile care s-au stabilit între ele pe parcursul competiției, de calitățile lor reale, dar și de strategiile fetelor în incercarea de a-i impresiona pe jurați și de a-și atrage simpatia publicului și, implicit, voturile celor care le privesc zi de zi.

Sunt onorată să fiu moderatoarea «Bravo,ai stil! Panorama», îmi doresc să cresc, să învăț foarte multe lucruri din această lume fascinantă a televiziunii', a spus Cristina Mihaela.

În primul sezon „Bravo, ai stil!', Cristina Mihaela Dorobanțu a pierdut în fața Silviei Oana Popescu. 

„«Bravo, ai stil!» schimbă vieți, formează în adevăratul sens al cuvântului, eu chiar am trăit asta și sunt convinsă că nu numai eu simt că am evoluat prin participarea la acest show. Abia aștept să dezbatem împreună cu invitații noștri, cu concurentele eliminate, prin ce trăiri, întâmplări și transformări au trecut în perioada de concurs', a adăugat Cristina Mihaela.

Citește și:

INTERVIUL ALTFEL. Iulia Albu recunoaște: este cel mai trăsnit personaj TV al momentului

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare