; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Mihaela Dorobanțu

Cristina Mihaela Dorobanțu: „Voi fi o mămică extrem de mândră” | EXCLUSIV

07 July 2021

Tocmai ce a împlinit 30 de ani pe 23 mai, astfel am găsit prilejul perfect de a vorbi cu Cristina Mihaela Dorobanțu despre dragoste, relații și planuri de viitor. Dacă este sau nu vedeta într-o relație sau nu, ne-a dezvăluit chiar ea!

Viața poate lua uneori întorsături total neașteptate! În această situație este și Cristina Mihaela Dorobanțu al cărei drum professional s-a schimbat complet odată cu proiectul „Puterea dragostei', de la Kanal D, însă  înainte de această nouă etapă s-a și despărțit de cel care urma să îi devină soț:

Eu cred foarte mult in Dumnezeu si, la momentul respectiv, cred ca a fost un semn, un dar primit de la El, ca nu trebuie sa fac pasul cel mare. Nu regret. Consider ca asa trebuia sa se intample. Daca as fi facut pasul cel mare, cu siguranta nu ar fi fost asa cum as fi dorit si visat. Este mai bine asa', a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu pentru Tvmania.

 Vezi galeria foto >

Cristina Mihaela Dorobanțu: „Voi fi o mămică extrem de mândră'

Cristina Mihaela Dorobanțu și-a păstrat optimismul în ceea ce privește dragostea, însă în momentul de față nu și-a găsit încă sufletul pereche:

„ Sufletește  bucur de toată iubirea din jurul meu, sunt iubită de familie, de prieteni. Nu pot spune  cineva face parte din viața mea în acest moment. Încă aștept  vină momentul în care voi putea declara din nou  sunt cu cineva,  avem planuri de viitor', a continuat prezentatoarea.

Cu toate astea, prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei' se vede mămică în viitorul apropiat:

Îmi doresc enorm  fiu mamă, pentru asta trebuie  cunosc pe cineva cu care  fiu compatibilă uit în jur și văd  tot mai multe prietene și cunoșțințe sunt însărcinate și  bucur enorm, trăiesc alături de ele easta perioadaVa veni, cu siguranțăși ziua în care și eu voi deveni mama, până atunci  concentrez foarte mult pe carieră mea.

Profesional, sper din toată inima   voi află tot la cârma unui proiect ambițios, de ce nu, poate tot Puterea Dragostei. Personal, îmi doresc  îmi țin copilul de mâna; voi fi o mămică extrem de mândră', a mai spus Cristina Mihaela Dorobanțu pentru Tvmania.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare