Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cristina Joia, designer al emisiunii „Visuri la cheie“ (Pro TV), agresată într-un magazin din Capitală

Cristina Joia, designer al emisiunii „Visuri la cheie“ (Pro TV), agresată într-un magazin din Capitală

de Redactia Tvmania

  Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, de la Pro TV, a fost în acest weekend victima unei agresiuni într-un magazin de pe Calea Șerban Vodă, din București. Aceasta a fost atacată violent de către o femeie căreia i-a reproșat că a blocat drumul de acces, dar și trecerea de pietoni cu mașina.

Imaginile și declarațiile au un impact șocant, Cristina fiind lovită cu bestialitate cu un obiect contondent rămânând în urma acestei agresiuni cu nasul spart. Potrivit comunicatului Poliției Capitalei, secția 14 de Poliție a fost sesizată prin apel la 112. Ulterior, jurnalistul PRO TV Ovidiu Oanță a povestit pe pagina sa de socializare cum s-au petrecut lucrurile.

„Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, a fost victima unui atac extrem de violent, petrecut ieri după-amiază, într-un magazin din Calea Șerban Vodă. O femeie căreia îi reprosase că a blocat cu mașină o trecere de pietoni, dar și parcarea magazinului, s-a năpustit asupra realizatoarei aflată la cumpărături, pe care a lovit-o in plină figura cu un obiect tare – nu e clar dacă un „box” sau cheie – zdrobindu-i nasul și provocându-i o rană de câțiva centimetri.

Cristina Joia a fost transportată, plină de sânge și aproape leșinată, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată. Poliția a identificat agresoarea, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, însă nu îi cere socoteală, pentru că așteaptă că realizatoarea de televiziune să iasă din spital, să meargă la secția de poliție și să depună plângere penală”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

 

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, a fost victima unui atac extrem de violent, petrecut…

Publicată de Ovidiu Oanţă pe Duminică, 8 noiembrie 2020

Cristina Joia a povestit ulterior, pentru PRO TV, că întregul scandal s-a iscat din cauză că a îndrăznit să-i atragă atenția unei șoferițe că parcase neregulamentar.

„M-am îndreptat către magazin şi o văd pe această femeie care iese din magazin şi se îndreaptă către maşină şi am întrebat-o dacă e maşina ei şi mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar, pe care nu-l pot reproduce, că ce mă interesează pe mine. Am intrat în magazin şi am lăsat-o înjurând.

M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele şi când m-am întors m-am trezit cu un pumn în faţă […] A fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuţit aici şi am căzut. Mi-a ţâşnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit. Mi-era foarte rău deja, a povestit designerul pentru Ştirile ProTV.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton