; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina joia externata

Cristina Joia a fost externată din spital: „Voi continua filmările pentru Visuri la cheie”

18 November 2020

Cristina Joia de la „Visuri la Cheie' a fost externată din spital după ce a fost agresată într-un magazin din București, de către o femeie căreia îi reproşase că a blocat drumul de acces, dar și trecerea de pietoni cu mașina. Designerul emisiunii difuzate de Pro TV a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care a dezvăluit că va continua filmările. 

După o săptămână de la nefericitul incident, Cristina Joia a anunțat că a fost externată și că se simte bine:

„Vreau să vă mulțumesc mult pentru toate mesajele voastre de susținere și gândurile bune pe care mi le-ați transmis. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele, pentru că în această perioadă am avut nevoie să simt că suntem interconectați. Nu putem trăi singuri, pe cont propriu, lipsiți de empatie sau de valori.

Mi-am dorit să pastrez o masură vis-a-vis de declarațiile mele în media și vă mulțumesc că ați înțeles și respectat asta.
Acum sunt bine, sunt acasă, cu familia. Voi continua filmările pentru proiectul Visuri la cheie, pentru că îmi este drag, pentru că am o responsabilitate față de toți cei implicati și pentru că viața nu se oprește cu un pumn, decât dacă eu aleg asta!
În rest, las autoritățile și avocații să-și exercite profesia. Nu am sentimente negative, dar îmi doresc foarte mult să nu existe alte victime agresate pe viitor asa ca am facut tot ce tine de mine inca din spital!
Fiți optimiști, zâmbiți și bucurați-vă de ai vostri. Vă îmbrățișez și vă mulțumesc încă o dată!', a fost mesajul vedetei de la Pro TV. 
 
 

Vreau să vă mulțumesc mult pentru toate mesajele voastre de susținere și gândurile bune pe care mi le-ați transmis. Sunt…

Publicată de Cristina Joia pe Marţi, 17 noiembrie 2020

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare