Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Ich a confirmat despărțirea de Alex Pițurcă. Detalii despre relația lor: „A fost tot timpul un bărbat râvnit de femei”

Cristina Ich a confirmat despărțirea de Alex Pițurcă. Detalii despre relația lor: „A fost tot timpul un bărbat râvnit de femei”
11

de Roxana Mirea,

Cristina Ich a confirmat că s-a despărțit din nou de Alex Pițurcă, băiatul antrenorului de fotbal Victor Pițurcă. Cei doi au împreună un băiat, pe Noah, motiv pentru care au acum o relație de prietenie. Cristina Ich a făcut primele declarații despre despărțire.  

Cristina Ich a confirmat despărțirea de Alex Pițurcă 

În octombrie 2022, după aproape 3 ani de relație, Cristina Ich a anunțat despărțirea de Alex Pițurcă. Ulterior, Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat, iar vestea a apărut după ce au fost surprinși în ipostaze cât se poate de tandre la un evenimient. Împăcarea nu a durat mult, căci creatoarea de conținut a confirmat despărțirea de băiatul antrenorului de fotbal Victor Pițurcă. 

„Eu și Alex nu mai formăm un cuplu, dar suntem cea mai bună echipă, cei mai buni prieteni și, în măsura principiilor și puterii noastre, încercăm și până acum considerăm că am și reușit, să fim cei mai buni părinți pentru Noah. Suntem conștienți că fiecare apariție publică, împreună sau separat, va fi speculată, interpretată și povestită mai departe la discreția emitenților, dar de cele mai multe ori citim și discutăm împreună știrile despre noi – sunt rare ocaziile în care nu ne amuzăm copios pe seama lor”, a declarat Cristina, pentru spynews.ro. 

În urmă cu câteva săptămâni, Alex Pițurcă a apărut alături de Eva, fiica Andreei Berecleanu.  

Relația mea cu Alex a fost tot timpul mai întâi de prietenie și abia după de altă natură. Am construit în timp o relație durabilă, sănătoasă, bazată pe încredere, așa cum cred că ar trebui să existe între oricare doi părinți ai unui copil. Independent de orice, în centrul universurilor noastre este Noah – un copil dorit, extrem de iubit, care a venit la momentul potrivit pentru a da un sens mai complex și mai complet vieților noastre”, a mai spus ea.  

Cristina IchIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Alex a fost tot timpul un bărbat râvnit de femei”

Cristina Ich spune că mereu a fost conștientă de faptul că Alex Pițurcă este un bărbat care atrage atenția femeilor, însă consideră că și ea este o femeie râvnită de bărbați. Vedeta spune că amândoi și-au asumat această situație. 

Alex a fost tot timpul un bărbat râvnit de femei, fără să conteze sau să fie necesar să le categorisim în cunoscute sau anonime. Și, lăsând modestia deoparte (lucru pe care nu l-aș face, de exemplu, într-o apariție TV), nici în cazul meu nu a fost prea diferit. Am știut de la început cine suntem și cu ce bagaje venim în relație, am evaluat și am estimat din timp potențialul de știre a oricărui gest făcut de noi sau a oricărei păreri emise de alții”, a mărturisit Cristina Ich. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton