Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Dorobanțu nu vrea să mai prezinte niciodată o emisiune TV. „Aici se oprește totul”

Cristina Dorobanțu nu vrea să mai prezinte niciodată o emisiune TV. „Aici se oprește totul”
10

de Roxana Mirea,

Cristina Mihaela Dorobanțu a fost prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei”, de la Kanal D, iar acum ea a ajuns la pupitrul Știrilor Kanal D de dimineață. Trecerea de la un show matrimonial la jurnalul de știri i-a fost prielnică vedetei. Cristina Mihaela Dorobanțu nu mai vrea să prezinte niciodată o emisiune de TV.

Cristina Dorobanțu: „Îmi doream să ajung la știri”

Cristina Dorobanțu a atras atenția telespectatorilor în 2016, când a ajuns în finala primului sezon al show-ului „Bravo, ai stil!”. Nu a câștigat atunci, însă i s-au deschis alte uși în TV. În 2020, a început să prezinte „Puterea Dragostei”, iar reședința sa a fost la Istanbul, mai bine de un an.  Și-a dorit dintotdeauna să prezinte știri, iar visul i s-a îndeplinit! După mai bine de un an în postura de gazdă a date show-ului „Puterea Dragostei”, Cristina Dorobanțu a ajuns la pupitrul Știrilor Kanal D de dimineață.

„Îmi doream dintotdeauna să ajung la știri. Sincer îți spun, nu se aștepta nimeni, nici măcar eu, să pot face față. Acum mă uit cu mândrie în prompter și către cer.

În prompter văd ceea ce trebuie să le transmit oamenilor și simt ceea ce trebuie să le transmit, pentru că citesc știrile înainte și am mare grijă. Și către cer mă uit să-i mulțumesc de fiecare dată lui Dumnezeu, pentru că după foarte multă muncă, mi-a dat șansa să ajung acolo unde am visat”, a declarat Cristina Dorobanțu pentru click.ro.

Cristina-Dorobantu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cristina Dorobanțu nu vrea să mai prezinte nicio emisiune TV

Cristina Mihaela Dorobanțu nu regretă că a prezentat show-ul „Puterea Dragostei” pentru că „a unit suflete”.

Am învățat foarte multe lucruri. Iar la ‘’Puterea Dragostei’’ am spus și am spus-o întotdeauna, am unit suflete. Acest lucru este foarte prețios. Să reușești să unești oameni, să reușești să apropii destine este extraordinar. Și astăzi mai primesc mesaje de la foști concurenți care îmi mulțumesc. Am creat familii și sunt mândră”, a mai spus vedeta Kanal D pentru sursa menționată anterior.

Întrebată dacă ar mai accepta să prezinte o emisiune TV, Cristina Mihaela Dorobanțu a răspuns: „Nu, niciodată. Am atins visul suprem și aici se oprește totul.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton