; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Dochianu

FOTO: Cristina Dochianu (Prima) așteaptă un copil: “Ne bucurăm că vom fi părinți”

12 August 2014

Prezentatoarea știrilor sportive de la Prima TV se pregătește să devină mămică. De curand, Cristina s-a căsătorit religios cu soțul sau, Cristian Fogarassy, într-un cadru de vis la Orșova.

Cristina Dochianu

Nunta a fost o petrecere intimă la care au participat doar persoanele dragi nouă. Evenimentul a avut loc lângă Orșova, orașul în care am copilărit și de care mă leagă foarte multe amintiri frumoase. Nași au fost prietenii noștri foarte buni Santiago și Diana Leordă, alături de fiul lor Marc, pe care îi iubim și îi prețuim foarte mult. Luna de miere am petrecut-o în Grecia, pe insula Santorini, unde ne-am bucurat cu adevărat de câteva zile de vacanță. Grecia este și va rămâne una dintre destinațiile noastre preferate.

Ne bucurăm că vom fi părinți, sunt însărcinată în 5 luni, am o sarcină ușoară până acum, nu am avut pofte și totul decurge foarte bine', spune Cristina.

Pe Cristina Dochianu o puteți urmări prezentând știrile din sport în cadrul jurnalului Focus de vineri până duminică, de la ora 18:00, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare